Emekli maaşı alanlar dikkat: 17 Nisan’da hesaplarınıza para yatacak!

Emekli maaşı alan vatandaşlara duyuru yapıldı. Emekli maaşı alacak vatandaşlar Ramazan Bayramı’nın yaklaşması üzerine emekli vatandaşlar bayram ikramiyelerinin hesaplara ne zaman yatacağını araştırmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli maaş ikramiyesinin 2 bin TL olmasını duyurmasının ardından emekli vatandaşlar paraların hesaplara ne zaman yatacağını kontrol eder oldu. Peki emekli ikramiyeleri hesaplara ne zaman geçecek? İşte detaylar

Elitaş, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımızla bir görüşme yaptık. Bayram ikramiyeleriyle ilgili tasarrufu ifade ettik. Cumhurbaşkanımız kanun teklifine bayram ikramiyelerinin 2’şer bin lira olması müjdesini kamuoyu ile paylaşın diyerek ifade ettiler. Yani ramazan bayramı ile 2 bin lira, kurban bayramı için 2 bin lira ikramiye verilecek”

Emekli bayram ikramiyeleri geçtiğimiz yıllarda bayramdan bir hafta önce hesaplara geçmişti. Bu yıl da en geç bayrama bir hafta kala ikramiyeler emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

Ramazan Bayramı bu yıl 21 Nisan 2023 Cuma günü başlayacağından dolayı emekli ikramiyelerinin de 17 Nisan 2023 Pazartesi gününe kadar yatırılması bekleniyor.

Exit mobile version