EkonomiGündem

Emekli maaşı alanlar dikkat: Başvurana anında maaştan ayrı para yatacak!

Emeklilerin merak ettiği emekli promosyon kampanyalarıyla ilgili duyuru yapıldı. Bankalar emekliyi kendi bankasına çekmek için yarışa girdi. TEB, nakit promosyon kampanyasının detaylarını açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamada, maaşını TEB’e taşıyanlara 2750 TL’ye kadar ödeme yapılacağı belirtildi. Bu kapsamda, maaşını TEB’e taşıyanlara 2750 TL’ye kadar para verilecek.

TEB, nakit promosyon kampanyasıyla ilgili duyuru yaptı. TEB açıklamasında, emekli maaşını 36 ay boyunca kendi bankasından alanlara 2500 TL, emekli yakınını davet edenler için de 250 TL toplamda 2750 TL’ye kadar ödeme yapacağını belirtti.

2.750 TL’ye Varan Promosyon Kampanya Detayları:

Kampanya 29.12.2021 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.

Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.

Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet

Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.