EkonomiGündem

Emekli maaşı alanlar dikkat: Beklemeden hemen başvurun! Ödeme yapılacak

Garanti Bankası tarafından emekliye açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, emekli maaşını Garanti Bankası’na taşıyanlara ödeme yapılacağı belirtildi. Öte yandan, emekli maaşını Garanti’den alıp de başka bir emekli yakınına referans olanlara da 250 TL nakit para ödülü verilecek.

Garanti Bankası’na emekli maaşını taşıyan emeklilere 5 bin TL nakit promosyon verilecek. Ayrıca emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250TL nakit ödül verileceği duyuruldu.

ÖDEME MİKTARI MAAŞA GÖRE DEĞİŞECEK

1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 3.500 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 4.250 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 5.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Promosyon ödemesinden, 1 Temmuz – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında , gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacaktır.

EMEKLİ MAAŞINI GARANTİ BANKASI’NA TAŞIYANLARA TANINAN HAKLAR;

Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve İnternet’ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir. (Hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil değildir. Uygulama 01/04/2021 itibariyle başlamış olup öncesinde gerçekleştirilen havale/eft işlemlerini kapsamamaktadır.)

Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.