EkonomiGündemKamu

Emekli maaşı alanlara para verilecek! Duyuru yapıldı

Emekli maaşı alan vatandaşlarımıza bankalar tarafından duyuru yapıldı. Emekli maaşını istediği bankaya taşıyan emeklilere teşvik amacıyla çeşitli promosyonlar verilmeye devam ederken İş Bankası, Denizbank, Akbank, Garanti BBVA’dan duyuru yapıldı. Peki, emekli banka promosyonu bankalar tarafından ne kadar belirlendi? İşte detaylar

EMEKLİ BANKA PROMOSYONLARI 2022

İş Bankası: T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 8 Kasım – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Akbank’tan yapılan promosyon açıklamasında “SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 15 Kasım 2021 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 2.500 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz.” denildi.

Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilerimiz 1.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor.

Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara; 2.000 TL’ye varan nakit promosyon veriliyor. Banka maaşa göre emeklilere 1.000, 1.250, 1.500 lira ödüyor.