EkonomiGündem

Emekli maaşı çekenler dikkat: Bugünden itibaren kartlara para yatacak!

Emeklileri ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Emeklilere özel kampanya başlatıldı. Başlatılan indirim kampanyası emekli vatandaşa 500 TL kazandıracak. Halkbank, emekli müşterisi için harekete geçti. Banka, 31 Temmuz tarihine kadar emeklilere kampanyaya katılması durumunda 500 TL indirim kazandıracak.

Halkbank’tan emekliler için kampanya başlatıldığı bildirildi. Bugünden itibaren emeklilerin katılım sağlayabileceği kampanya doğrultusunda 500 TL indirim yapılacak. Bankadan alınan bilgilere göre, Paraf Emekli karta özel yurt içinde tüm sektörlerde yapılacak her 750 TL ve üzeri harcamaya 50 TL , toplamda 500 TL indirim verilecek.

EMEKLİLERE 500 TL İNDİRİM YAPILACAK

1-31 Temmuz 2024 tarihlerinde Paraf Emekli karta özel yurt içinde tüm sektörlerde yapılacak her 750 TL ve üzeri harcamaya 50 TL , toplamda 500 TL indirim verilecektir.

Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla indirim tutarı 500 TL’dir.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak haramaların ilki kampanyaya dahildir.

Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa indirim ödülü o karta yansıtılmaktadır.

Kampanyaya sadece Paraf Emekli kart ile yapılacak harcamalar dahil olup diğer Paraf kartlar, Parafly, Paraf Debit, Paraf Genç, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Paraf Emekli karta bağlı Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir.