Emekli maaşı geldiği gibi giden vatandaşlara müjde: Kamu kurumu günlük 52 TL’ye 40 bin TL ödeyecek!

Ziraat Bankası zorlu ekonomik şartlar karşısında dara düşmüş olan emekli müşterileri için özel olarak emekli ihtiyaç kredisi hizmeti geliştirdiğini açıkladı.

Ziraat Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından birisi olan ve hem çiftçilere hem emeklilere hem de diğer müşterilere sunduğu avantajlı kampanya hizmetleri ile dikkat çekmeyi başaran Ziraat Bankası, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik gelişmeler karşısında tek maaş ile çıkmaza giren emekli müşterilerine destek olacağını açıkladı.

Ziraat Bankası maaşını kendi bünyesinden alan emekli müşterileri için “Emeklinin Artısı” isimli bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre kredinin üst limitinin başvuru sahibinin bankacılık performansına göre belirleneceği bildirildi. Banka, söz konusu kampanyasının azami vade sayısını 36 ay, başlangıç faiz oranını ise yüzde 1,55 olarak belirtti.

Ziraat Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Ziraat Bankası, emekli maaşı hesabı kendi bünyesinde olan vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablolarını paylaştı.

Birinci hesaplama tablosu:

İkinci hesaplama tablosu:

Ziraat Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Ziraat Bankası’nın emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu emekli ihtiyaç kredisi kampanyasına bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version