Editörün SeçtikleriEkonomi

Emekli maaşı olan herkese verilecek! Emeklinin banka hesabına 24.000 TL yatacak: Zam geldi

VakıfBank, 1 Temmuz-30 Eylül 2024 tarihleri arasında SGK emeklilerine özel yeni bir kampanya başlatırken kampanya kapsamında, SGK emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olup ilk maaşını VakıfBank’tan alan müşteriler nakit ödeme fırsatlarından yararlanabilecekleri belirtildi. Bu doğrultuda mevcut SGK emekli müşterileri bu kampanyadan faydalanamayacağı ifade edildi ve kampanya, yeni emekli olan müşterilere özel olarak düzenlendiği vurgulandı.

AVANTAJLAR

Kampanya çerçevesinde, yeni emekli maaş müşterilerine mevcut 12.000 TL nakit promosyona ek olarak çeşitli avantajlar sunulmaktadır. Bu avantajlar arasında VakıfBank Emekli Troy logolu Bankomat Kart ve/veya VakıfBank Emekli Troy logolu Kredi Kartı ile yapılacak alışverişlerde sağlanacak nakit ödeme fırsatları bulunduğu belirtilerek 12 ay süresince yapılan alışverişler üzerinden aylık kart bazında 500 TL, yıllık toplamda ise 6.000 TL’ye kadar nakit ödeme sağlanacağı ve her iki kartın birlikte kullanılması durumunda, aylık toplam 1.000 TL, yıllık ise 12.000 TL’ye kadar nakit ödeme yapılabileceği bildirildi.

EK OLARAK 12.000 TL DAHA VERİLECEK

Tüm bunlarla beraber kampanya, müşteri bazında geçerli olup her bir kart için ayrı ayrı değerlendirileceği belirtilerek bir müşteri, sadece Emekli Troy Bankomat Kartı ile aylık en fazla 500 TL, yıllık ise 6.000 TL; benzer şekilde, Emekli Troy Kredi Kartı ile de aylık en fazla 500 TL, yıllık ise 6.000 TL nakit ödeme hakkına sahip olabileceği gibi her iki kartın birlikte kullanılması durumunda, aylık maksimum 1.000 TL, yıllık ise toplamda 12.000 TL nakit ödeme alınabileceği aktarıldı.

Kampanya kapsamında, Emekli Troy Bankomat Kartı veya Emekli Troy Kredi Kartı ile yapılan alışverişlerin toplamı her ay 500 TL ve üzerinde olursa, müşterilere en fazla 500 TL nakit ödeme yapılacağı vurgulanarak alışveriş toplamı 500 TL’den düşükse, yapılan alışveriş toplamı kadar nakit ödeme yapılacak ve aradaki fark bir sonraki aya devredilmeyeceği bildirildi.

KAMPANYA AYRINTILARI

Konu hakkında Vakıfbank tarafından bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda kampanyanın ayrıntıları hakkında şu ifadelere yer verildi:

VakıfBank Emekli Troy Kredi Kartı ve Emekli Troy Bankomat Kart için kampanya katılımları, kampanya koşulları ve aylık harcama kontrolleri, kart bazında ayrı ayrı yapılacaktır.

Kampanyaya katılımda, VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” uygulaması üzerinden hem Bankomat Kart hem de Kredi Kartı için ayrı ayrı kampanya ”Hemen Katıl” tuşuna tıklanmalıdır.

Kampanya, VakıfBank Emekli Maaş hesabına, ilk emekli maaşının ödendiği ay itibariyle başlayacak ve 12 ay boyunca geçerli olacaktır.

Örnek: İlk Maaş Ödemesi Yapılan Ay: Ağustos

Harcama Yapılan Ay: Ağustos

Cepte Kazan Kampanyasına Dahil Olunan Ay: Ağustos

Ek Nakit Ödemenin Yapılacağı Ay: Eylül

VakıfBank Mobil’de yer alan ”Cepte Kazan” uygulaması üzerinden kampanyalara katılım sağlamayan emeklilerimiz kampanya fırsatlarından yararlanamayacaktır. Dolayısıyla SGK maaşını Bankamıza taşıyan veya yeni emekli olup maaş bankası olarak Bankamızı seçen SGK emeklilerimizin Mobil Bankacılık müşterisi olmaları ve Mobil Bankacılık uygulamasını aktive etmeleri gerekmektedir.

Emekli Troy Bankomat Kart ve Emekli Troy Kredi Kartı dışındaki kartlar ile yapılan alışverişler, nakit çekim, puan kullanımları, iptal/iade işlemleri, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, cüzdan transfer işlemleri, passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo vb tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

E-ticaret işlemleri kampanyaya dahildir. Sanal kartlar ve ek kartlar ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Alışveriş yapılmayan ay için nakit ödeme yansıtılmayacak olup, kart bazında o ayın ödül hakkı kaybedilmiş olacaktır.

Kampanya kapsamında hak edilen nakit ödeme tutarları, alışveriş yapılan ayı takip eden ayın 20’sinden sonra maaş hesabına nakit olarak yatırılacaktır.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.