Editörün SeçtikleriEkonomi

Emekli maaşı olanlara müjde! 3 gün içinde emeklilere 18.000 TL verilecek

Türkiye’de emekliler, artan yaşam maliyetleri ve sınırlı gelirleri nedeniyle finansal sıkıntılarla karşı karşıya kaldığı belirtilerek ancak, bankaların sunduğu promosyonlar bu zorlukları hafifletebileceği ve emekli maaşlarını taşıyanlara sunulan cazip promosyonlar, ek gelir sağlayarak bütçelerine destek olduğu aktarıldı.

18.000 TL TEKLİFİ VAR

ING Bankası, 2024 yılında emekli maaş promosyonları konusunda oldukça cömert bir teklif sundu ve emekli maaşını ING Bankası’na taşıyanlar, 18.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi alabilecekleri ve bu teklifin yanı sıra, ING müşterilerine ayda üç kez ücretsiz EFT ve havale işlemi yapabilme fırsatı sunulduğu aktarıldı. Ayrıca banka ayrıca, yüksek faiz oranlarıyla dikkat çekiyor; emeklilere %51,00 oranında günlük faiz imkanı tanıyor ve birikimlerini değerlendirmelerine yardımcı olduğu ifade edildi.

YAPI KREDİ  BANKASI

Yapı Kredi, emekli maaş promosyonları konusunda iddialı bir pozisyonda bulunduğu ve Yapı Kredi’ye maaşını taşıyan emeklilere 18.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıldığı ifade edilerek bunun yanı sıra, bankanın sunduğu yüksek faiz oranları ve ücretsiz EFT/havale işlemleri hakkında avantaj da veriliyor.

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA, emekli maaşını kendisine taşıyan müşterilere 15.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi sunuyor. Emeklilere ayrıca ücretsiz EFT ve havale işlemleri sağlanıyor. Garanti BBVA, %49,00 oranında günlük faiz sunarak, birikimlerin en iyi şekilde değerlendirilmesini sağlıyor.