Emekli maaşı olanlara müjde! IBAN’lara maaşa ek 15.000 TL para verilecek: Bugün başladı

Garanti BBVA, emeklilere yönelik promosyon miktarlarını artırarak müjdeli bir haber verdi ve güncellenmiş emekli promosyon rakamları, 2024 yılı Ağustos ayında emeklilere sağlanacak avantajları duyurdu. Konu ile ilgili olarak Garanti BBVA, emekli maaşı 10.000 TL’ye kadar olan müşterilere 6.250 TL, 10.000 TL ile 15.000 TL arasındaki emeklilere 10.000 TL, 15.000 TL ile 20.000 TL arasındaki emeklilere 12.500 TL ve 20.000 TL üzerindeki emeklilere ise 15.000 TL nakit promosyon sunacağı ifade edildi.

31 AĞUSTOS’TA BİTİYOR

Ayrıca Garanti BBVA’nın emekli promosyon avantajlarından yararlanmak isteyen müşteriler, 1 – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında emekli maaşlarını veya aylıklarını 3 yıl boyunca Garanti BBVA’dan almayı taahhüt etmesi gerektiği belirtildi ve promosyon ödemesi, taahhüt süresi başladığında, ilk maaş ödemesinin Garanti BBVA’ya yapılmasının ardından ilk 3 iş günü içinde müşteri hesabına aktarılacağı vurgulandı.

ÖDEMELER VE ŞARTLAR

Tüm bunlarla beraber promosyon ödemeleri, SGK tarafından belirlenen koşullara uygun olarak yapıldığı ifade edildi ve birden fazla emekli maaşı alan müşteriler, toplam maaşları dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi alacağı ayrıca, promosyon ödemesi alındıktan sonra banka değişikliği yapılması mümkün olmadığı paylaşıldı.

TAAHHÜT SÜRESİ

Emekli promosyonu ödemesi, Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi imzalandıktan sonra yapılır. Taahhüt süresi boyunca, vefat dışında herhangi bir sebeple emekli maaşının kesilmesi veya başka bir kuruma taşınması durumunda, promosyon ilişkisi de sona erer. Bu durumda, kalan taahhüt süresine göre promosyon tutarı banka tarafından kıstelyevm yöntemi ile iade edilir.

Exit mobile version