Genel

Emekli maaşını Akbank’tan alanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Akbank internet sitesi üzerinden emekli maaşını alan ya da hesabı olan vatandaşlara duyuruda bulundu. Akbank kartınız ile Yemeksepeti’nden yapacağınız harcamalara özel kampanya başlattığını bildirerek Yemeksepeti, Yemeksepeti Market veya Yemeksepeti Mahalle’den yapacağınız 200 TL ve üzeri online harcamanıza 20 TL chip-para, toplam 100 TL chip-para kazanma fırsatı sunacağını duyurdu.

31 TEMMUZ’A KADAR SÜRECEK

Kampanya kapsamında Yemeksepeti web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden Yemeksepeti, Yemeksepeti Market veya Yemeksepeti Mahalle’den yapacağınız 200 TL ve üzeri online harcamanıza 20 TL chip-para, toplam 100 TL chip-para sunulmaktadır.

Kampanya, yalnızca Yemeksepeti’nden verilecek online olarak ödenen siparişlerde geçerlidir, kapıda ödeme ve diğer ödeme yöntemlerinde geçerli değildir

Juzdan kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 100 TL chip-para kazanabilir.

Kampanyadan sadece açık bireysel asıl Akbank Kart sahipleri yararlanabilecektir. Diğer müşterilerimiz için kampanya geçerli değildir.

Axess, Wings, Free, Akbank Kart ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Ticari Kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir
Aynı gün aynı iş yerinden yapılan yalnızca ilk işlem kampanyaya dahildir.

ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT/Havale para transferleri, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, mail order, telefon order, fon alım/satım, BES işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kazanımı olan ödüllerin yükleme anında kart ve kartın bağlı olduğu hesabın açık olması gerekmektedir.

Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

İptal ve iade işlemlerinde kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır.