Emekli maaşını hemen İş Bankası’na taşımayı düşünenler dikkat: 3 gün içinde elinize nakit para geçecek!

Bankalar emekli müşteri çekmek için yarışa girdi. İş Bankası emekli promosyon kampanyası duyurusunda bulundu. Maaşını İş Bankası’nda taşıyan milyonlarca emekliye 8 bin TL’ye kadar ödeme yapılacak.

İş Bankası, emekli promosyon kampanyasını açıkladı. Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlara 7500 TL promosyon verilecek. Öte yandan maaşını İş Bankası’ndan alıp da emekli yakınına referans olanlara da 500 TL ödeme yapılacak. Kampanyanın 31 Ekim’e kadar süresi var.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI;

2020/2023 dönemi için Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak tabloda gösterilen oranlarda ödeme yapılır.

Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise ilk maaş ödemesini takiben 3 işgünü içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Promosyon ödemeleri 4 Mart 2020 tarihinden itibaren başlamıştır. İş Bankası nezdinde açık takip süreci devam edenlerin promosyon başvuruları, söz konusu borçlarının tamamen tahsil edilmesinin ardından ayrıca değerlendirilecektir.

Taahhüt süresi içinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi, gelir/aylığının farklı kuruma taşınması durumunda, İş Bankası’nın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade alınacaktır.

Exit mobile version