Emekli maaşını Vakıfbank şubelerinden alan vatandaşların sahip oldukları ayrıcalıklar herkesi şaşırttı! 2022 Vakıfbank emekli ayrıcalıkları

Yeni dönemin gelmesi ile birlikte artan emekli maaşlarından sonra bankalar, emekli müşteri sayılarını arttırabilmek amacı ile çeşitli kampanyalar geliştirmeye başladılar. Vakıfbank da bu kapsamda emekli müşterilerinin yararlanması amacı ile çeşitli kampanyalar geliştirdiğini duyuran kamu bankalarından biri oldu.

Vakıfbank, emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanyalardan yararlanacak olan vatandaşlar için ek ayrıcalıklar da tanımladı. Peki, Vakıfbank emekli kampanyası nedir? İlgili kampanyadan yararlanmanın şartları nelerdir?

Vakıfbank 2022 Emekli Promosyon Ödemesi

2022 yılına girilmesi ile birlikte TÜİK tarafından açıklanan geçmiş dönem enflasyon verilerinden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ek zam müjdesinden sonra, emekli vatandaşların maaşlarına yüzde 30,95 oranında zam yapıldı. Hükümet tarafından açıklanan zam oranlarından sonra bankalar, emekli müşteri sayısını arttırmak amacı ile promosyon kampanyalarını duyurmaya başladılar.

Yeni dönemde emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyasını duyuran bankalardan biri, kamu bankası olarak hizmetlerine devam eden Vakıfbank oldu. Banka, duyurmuş olduğu promosyon ödemesi kampanyası ile emekli müşterilerine ödeyecek olduğu promosyon miktarlarını şu şekilde belirledi:

Vakıfbank 2022 Emekli Müşteri Ayrıcalıkları

Vakıfbank, duyurmuş olduğu promosyon ödemesi kampanyasından sonra ilgili kampanyadan yararlanmaya hak kazanan vatandaşların çeşitli ayrıcalıklara sahip olacağını da bildirdi. Buna göre ilgili hizmetten yararlanan emekli vatandaşlara sağlanan ayrıcalıklar şu şekilde belirlendi:

Vakıfbank Emekli Ayrıcalıklarından Nasıl Yararlanılır?

Vakıfbank’ın yeni dönem emekli ayrıcalıklarından yararlanmak ve ilgili promosyon ödemesini almak isteyen emekli vatandaşların, emekli maaşı hesabını bankaya taşımaları ve 3 yıl boyunca maaş hesabının Vakıfbank’ta kalacağına dair taahhüt vermeleri gerekmektedir. Bu işlem Vakıfbank şubelerinden yapılabileceği gibi Vakıfbank’ın resmi internet sitesi ya da Vakıfbank Mobil uygulaması aracılığı ile de yapılabilmektedir.

Exit mobile version