Emekli maaşlarına ek zam müjdesi geldi! AK Parti’den son dakika açıklaması yapıldı: En net açıklama geldi

Açıklamada bulunan AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emekli maaşlarına dair yeni düzenlemelerin Meclis’in nisan ortalarında göreve başlamasıyla gündeme geleceğini ifade etti.

Akbaşoğlu’nun aktardığına göre, Meclis nisan ortalarında göreve başlamasıyla birlikte emekli maaşları ve diğer konular ele alınacak. Haziran sonu veya temmuz başında ise iyileştirici düzenlemeler kamuoyuyla paylaşılacak.

Akbaşoğlu: “2024, Emekliler İçin Özel Bir Yıl”

Grup Başkanvekili, 2024’ün emekliler için özel bir yıl olarak ilan edildiğini belirtti. Meclis’in nisan ortalarında göreve başlamasıyla birlikte, alım gücünü artırmaya yönelik çalışmalar hız kazanacak.

Meclis’te gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Akbaşoğlu, 2024’ün emekliler açısından bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, hazırlanan düzenlemelerin kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Akbaşoğlu: “Birliktelik İçinde İrademizi Kullanacağız”

Grup Başkanvekili, alım gücünü artırmaya yönelik iradelerini tam bir birliktelik içinde kullanacaklarını ve Meclis’te konuları müzakere edeceklerini söyledi.

Akbaşoğlu, EYT’lilerin katılımıyla emekli sayısının 16 milyona ulaştığını hatırlatarak, bayram ikramiyeleriyle ilgili ödemelerin belirlenen takvime göre gerçekleştirileceğini ifade etti.

Bayram İkramiyeleri Hazine ve Maliye Bakanlığı İle Koordineli Olarak Ödenecek

Grup Başkanvekili, bayram ikramiyeleri ödemelerinin bayramdan önce, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonunda belirlenen takvimle gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Exit mobile version