Ekonomi

Emekli Promosyonu 4250 TL Oldu! Hangi Banka Kaç Lira Veriyor?

Türkiye’de milyonlarca emekli, bankaların emekli promosyon kampanyalarını yakından takip ediyor. Bankalar, son dönemde emekli maaş müşterilerini memnun etmek için promosyon ödemelerinde de artışa gitti. Bu kapsamda emekli promosyonu için verilen ödemeler 4250 TL’ye kadar çıktı. Kurban Bayramı öncesi emekli maaş müşterilerine yüklü miktarda ödeme alma imkanı sağlayan bankaların promosyon kampanyaları büyük ilgi görüyor.

Emekli aylığı alanlar bankaya taahhütte bulunduktan sonra hemen promosyon kullanma avantajlarından yararlanabiliyor. Ayrıca emeklilik tarihini izleyen dönemde verilen bayram ikramiyelerinden yararlanma fırsatı da sunuluyor. Vatandaşlar ayrıca emeklilik tarihini izleyen dönemde de gelecek diğer bayram ikramiyelerinden yararlanabilecek. Emekli promosyonları, aynı bankadan 3 yıl içinde bir kereye mahsus olarak yapılır. Maaşı 1.500 TL’ye kadar olan emekliler 500 TL, 1500-2500 TL arası olanlara 625 TL ve 2500 TL üzerinde olanlara 750 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Özel Bankaların Emekli Promosyon Kampanyaları

Özel bankalar daha fazla sayıda emekli müşterisi kazanabilmek için promosyon ödemelerinde limitleri yükseltti. Emekliler istediği zaman diğer bankaya geçiş yapabiliyor. Bunun için geçiş yapacağı ve halihazırda maaş aldığı bankaya bildirimde bulunması yeterli oluyor. Denizbank 30 Haziran’a kadar geçerli emekli promosyon kampanyası kapsamında otomatik ödeme talimatı veren emekliye 1.750 TL’ye kadar promosyon veriyor.

Türkiye İş Bankası ise emeklilere 2.500 TL’ye kadar promosyon fırsatı sunuyor. Bunun yanı sıra  1500-2500 TL arası maaşlar için 2.375 TL ödeme yapılıyor. 30 Haziran 2022 tarihine kadar tanıdıklarına referans olan emekli müşterilere 500 TL Maxipuan hediye ediliyor. Şekerbank ise emeli maaşını bankaya taşıyanlara maaş tutarına göre 2.000 TL’ye kadar promosyon veriyor. Banka ayrıca emekli maaş müşterilerine avantajlı faiz oranları ve 3 ay ertelemeli kredi sunuyor.