Emekli promosyonu vermeye devam eden bankalar hangileri? 2022 En yüksek emekli maaşı promosyonu hangi bankada?

Sosyal Güvenlik Kurumu 3 yılda bir bankalar ile protokol imzalayarak, bankaların emekli müşterilerine karşılıksız nakit ödemesi yapmalarını sağlamaktadır. Bu noktada bu yıl 3’üncü yılı tamamlanmış olan protokol yenilenmiş ve bankalar güncel emekli promosyonu kampanyalarını yayınlamışlardır.

Sene başında emekli promosyonu kampanyasını duyuran birçok banka, başvuru ekranlarını 30 Mart tarihinde kapatmıştır. Yeni emekli olan ya da ilgili bankaların başvuru tarihlerini kaçıran vatandaşlar, hala promosyon vermeye devam eden bankanın olup olmadığını merak etmektedirler.

Akbank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Geliştirdiği kampanyalar ile alkışları toplayan özel bankalardan biri olan Akbank, sene başında duyurmuş olduğu promosyon tutarlarını güncellemiş ve emekli maaşı taşıma süresini uzatmıştır. Bu kapsamda 31 Mayıs tarihine kadar maaş hesabını taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren vatandaşlara promosyon ödemesi yapmaya devam ettiğini bildiren banka, ilgili tutarları şu şekilde belirlemiştir:

Garanti BBVA Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Garanti BBVA da yeni dönemde emekli promosyonu veren bankalardan biri olarak duyurulmuştur. Bu kapsamda promosyon tutarlarını güncelleyen banka, şu tutarlarda ek ödeme yapmaktadır:

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, emekli promosyonu tutarını diğer bankalara göre düşük tutmuştur. Banka, emekli maaşı aralığına göre ödeyeceği promosyon tutarlarını şu şekilde belirlemiştir:

Exit mobile version