Emekli vatandaşlara bahar müjdesi: Başvuran herkese 2 bin 500 TL ödeme yapılacak! Emekli promosyonu başvurusu

Yeni dönemde gündelik hayata yansıyan zorlu ekonomik şartlar karşısında nakde olan ihtiyacı artan emeklilere, bahar ayı müjdesi verildi. Türkiye İş Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Denizbank, maaş hesabını taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren emekli müşterileri için yeni bir emekli promosyonu kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Türkiye İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olarak hizmet veren İş Bankası, yeni dönemde hem kendi müşteri sayısını arttırmak hem de nakde sıkışmış olan tek maaşlı emekli müşterilerinin derdine çare olmak adına emekli promosyonu kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

İş Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan promosyon ödemesi kampanyasının detayları şu şekilde paylaşıldı:

Yapı Kredi Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Yeni dönemde emekli müşteri sayısını arttırmak ve karşılığında da yeni müşterilerine nakit desteği sağlamak isteyen bankalardan biri de Yapı Kredi Bankası oldu. Banka, ilgili emekli promosyonu kampanyasının detaylarını şu şekilde paylaştı:

Denizbank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Denizbank da yeni dönemde emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan yeni müşterilerine geri ödemesiz nakit desteği vereceğini bildiren bankalardan biri oldu. Banka, söz konusu promosyon ödemesi kampanyasının detaylarını şu şekilde paylaştı:

Exit mobile version