Editörün SeçtikleriEkonomi

Emekli vatandaşlara dev hizmet: Bankaya gitmenize gerek kalmadan 10 bin TL anında hesabınızda!

Son zamanlarda döviz kurlarında ve altın piyasasında yaşanan dalgalanmalardan direkt olarak etkilenen emekli vatandaşlar, nakit sıkıntısı çekmeye başladı. Her dönem bankaların en öncelikli müşterileri arasında yer alan emekli vatandaşlar, bu dönem de unutulmadı.

Hem kamu bankaları hem de bazı özel bankalar nakit sıkıntısı çeken emekli vatandaşlara 10 bin TL’ye varan emekli kredisi hizmeti sunacaklarını açıkladı. Bankaların yapmış oldukları bu açıklama üzerine, milyonlarca emekli vatandaş kredi hizmetinden nasıl yararlanacağını araştırmaya başladı.

10 Bin TL’lik Krediye 36 Ay Vade!

Yeni dönem itibari ile açıklanan zamlı emekli maaşlarından sonra, birçok banka emekli müşteri sayısını arttırabilmek amacı ile çok çeşitli kampanyalar geliştirmeye başladı. Kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası ve özel bankalardan biri olan Şekerbank emekli vatandaşları unutmayarak, onlar için anında kredi kampanyası düzenledi.

Bankaların düzenlemiş oldukları anında kredi kampanyasında 10 bin TL’ye kadar ödeme yapılacak. Emekli vatandaşlar bu hizmetin geri ödemesini 36 ay içerisinde yapabilecek.

Ziraat Bankası’ndan Emekli Vatandaşlara Anında Kredi Desteği!

Ziraat Bankası’nın emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu anında kredi kampanyası, emekli vatandaşlara 10 bin TL’ye kadar nakit destek sağlıyor. Banka, emekli vatandaşlara sunmuş olduğu bu hizmeti karşılığında 36 ay vade imkânı da tanıyor. Ek olarak, Ziraat Bankası’nın 10 bin TL’lik anında kredi imkanından yararlanan emekli vatandaşlar, kredinin geri ödemesine 3 ay sonra başlıyor.

Ziraat Bankası’nın, anında kredi hizmeti için koştuğu tek şart ise krediye başvuran emekli vatandaşın, emekli maaşını bankanın bünyesinden çekiyor olması.

Şekerbank 3 Ay Ertelemeli Anında Kredi Hizmeti Sunacak!

Emekli vatandaşlara 2022 yılı itibari ile en yüksek prim ödemesi yapan bankalardan biri olarak dikkat çeken Şekerbank, yeni dönem itibari ile nakit sıkıntısı yaşayan emekli vatandaşlar için bir kampanya daha düzenledi.

Şekerbank kendi bünyesinde emekli maaşı hesabı bulunan tüm emekli vatandaşlara, anında kredi hizmeti ile 10 bin TL’ye varan nakit ödeme yapacağını açıkladı. Bankanın bu hizmetinden yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar 36 ay vade imkanı ile 3 ay ertelemeli olarak kredilerini kullanabilecek.