Ekonomi

Emekli vatandaşlara geri ödemesiz mart ayı desteği! 10 gün içerisinde başvuran herkese, 2 bin 750 TL tutarında nakit ödeme yapılacak! Emekli ek ödeme

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olan Yapıkredi Bankası, yeni dönemde çeşitli faktörlere bağlı olarak ürünlere yansıtılan yüksek oranlı zamlar karşısında geçinmekte zorlanan emekli vatandaşlara, geri ödemesiz nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.

Yapıkredi Bankası’nın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan ek ödeme içeriğine göre ilgili şartları sağlayan tüm emekli vatandaşlara, 2 bin 750 TL üst limitli nakit desteği sağlanacağı bildirildi.

Yapıkredi Bankası Emekli Promosyon Ödemesi Tutarları

Bankacılık sektörünün önemli isimlerinden biri olan Yapıkredi Bankası, 31 Mart tarihine kadar emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan ve bankada kalacağına dair 3 yıllık taahhüt söz veren emekli müşterilere, farklı tutarlarda nakit desteğinde bulunacağını açıkladı. Banka, emekli maaşı tutarlarına göre değişikli gösteren promosyon ödemesi tutarlarını, şu şekilde belirledi:

  • 1.500 TL’nin altında emekli maaşı alanlara: 1.650 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.100 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 2.500 TL

Yapıkredi Bankası Promosyon Ödemelerine Ek Kampanya

Yapıkredi Bankası, yeni dönemde banka bünyesine katılan emekli müşterileri için promosyon ödemesi kampanyasına ek olarak 2 yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Buna göre bankaya emekli maaşı hesabını taşıyan ve iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere promosyona ek 100 TL, ilgili Yapıkredi kartları ile 500 TL tutarında alışveriş yapanlara da ek 150 TL, toplamda 250 TL daha ödeme yapılacağı bildirildi.

Yapıkredi Bankası Promosyon Kampanyası Katılım Başvurusu 2022

Yapıkredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan promosyon kampanyasına ve diğer ek ödeme kampanyalarına katılım sağlamak isteyen vatandaşların, 31 Mart tarihine kadar banka şubeleri, mobil uygulama ya da internet bankacılığı kanalı ile hesaplarını bankaya taşıma talimatı vermeleri gerekmektedir.