Emekli vatandaşları sevindiren nakit desteği haberi, kamu bankasından geldi! Emekli vatandaşlara 100 bin TL’ye varan ödemeler yapılacak! 2022 emekli kredisi

Yeni yıla girilmesi ile birlikte TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinden sonra, emekli maaşlarına yapılacak yeni dönem zammı belirlenmişti. Ancak verilerin açıklandığı gün itibari ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde düzenlenen bir kabine toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında alınan maaş zammı düzenlemesi kararlarını açıklamak üzere kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemde emekli maaşlarına yapılacak olan zam oranının yüzde 30,95 olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamış olduğu 2022 emekli zammı haberinden sonra bankalar, harekete geçtiler. 2022 yılında emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar, emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş oldukları kredi kampanyalarının ayrıntılarını, kamuoyu ile paylaştılar. Emeklilerin en çok ilgi gösterdikleri kredi hizmetlerinden biri ise kamu bankası olarak hizmetlerine devam eden Halkbank’ın, “Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi” kampanyası oldu.

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi!

Yeni dönemde emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu hizmetleri ile dikkat çeken Halkbank, ocak ayı itibari ile emekli maaşlarına yapacağı promosyon ödemesi hizmetini duyurmuştu. Duyurduğu bu haber ile adından söz ettirmeyi başaran banka, emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu yeni nakit desteği hizmetini de ilan etti.

Halkbank tarafından duyurulmuş olan yeni dönem emekli kredisi hizmetine göre banka bünyesinden emekli maaşı alan vatandaşlara, 100 bin TL’ye kadar nakit desteğinin yapılmasına karar verildi.

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Örnek Ödeme Tablosu

Yeni dönemde Halkbank’ın geliştirmiş olduğu emekli kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için örnek bir hesaplama tablosu yayınlandı. Tabloya göre 100 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen ve destek karşılığında kredi tahsis ücreti ödemek istemeyen vatandaşlara şu bilgiler verildi:

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halkbank’ın kendi bünyesinden emekli maaşı alan müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, birçok farklı yol ile kredi başvuru yapabilirler. Bankanın mobil uygulaması, bankanın resmi internet sitesi ya da banka şubeleri, emekli kredisi başvurularını kabul etmektedir.

Exit mobile version