Emekli vatandaşların bekledikleri haber sonunda geldi: 2 kamu bankası 1 özel banka, emeklilere ek ödenek ayrıldığını duyurdu!

Giderek pahalılaşan hayat şartları karşısında eli nakde sıkışan emeklilere, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Denizbank’tan nakit desteği müjdesi geldi.

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Emekliler için düzenlediği kampanyalar ile gündeme gelen özel bankalardan birisi olan Denizbank, nakde sıkışan emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. Denizbank tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu kampanyanın örnek hesaplama tablosu şu şekilde bildirildi:

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Kamu kurumlarımızdan birisi olarak hizmet veren Halk Bankası, yeni dönemde ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden ötürü nakde sıkışan emekli vatandaşlara, ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu hizmetin faiz oranının yüzde 1,55’ten başladığı, azami vade sayısının ise 36 ay olduğu bildirildi.

Halk Bankası emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

Ziraat Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Önemli bankalarımızdan bir diğeri olan Ziraat Bankası da yeni dönemde nakde sıkışan emekli vatandaşlar için ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlediğini açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu hizmetin faiz oranının yüzde 1,55 olduğu ve azami vade sayısının da 36 ay olduğu bilgisi kaydedildi.

Ziraat Bankası eli nakde sıkışmış olan emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Exit mobile version