Emekliler ATM’ye gidip parasını çeksin: Ödemeler bugünden itibaren yapılacak!

Milyonlarca emeklinin beklediği gün geldi. Emeklilere bugün para yatacak. Bugünden itibaren başlayacak olan ödemeler 5 Nisan’a kadar sürecek. Ödeme takvimi ise maaş alınan güne göre işleyecek.

Emeklilere bugün itibariyle 3 bin TL bayram ikramiyeleri yatmaya başlayacak. Bakanlık, bayram ikramiyelerinin ödeme tarihini 2-5 Nisan olarak açıklamıştı. Bu doğrultuda, SSK emeklisi maaş ödeme günü ayın 17 ve 18’i olanlar bugün 3 bin TL bayram ikramiyesini ATM’lerden çekebilecek.

SSK EMEKLİSİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMESİ

Milyonlarca emeklinin bayram ikramiyelerinin ödeme takvimi açıklanmıştı. Bu kapsamda, 4 (a) (SSK) kapsamında gelir ve aylık alanlardan ödeme günü ayın 17 ve 18’i olanlara 2 Nisan’da, 19, 20, 21, 22’si olanlara 3 Nisan’da, 23, 24, 25, 26’sı olanlara ise 4 Nisan tarihinde ödeme yapılacak.

BAĞ-KUR EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMESİ

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 4 (c) (Emekli Sandığı) kapsamında her ayın 1 ile 5’i arasında aylık alanların ödeme günü; 1 ve 2 olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5 olanlara aylıkları ile birlikte aynı günde olmak üzere 3-5 Nisan tarihleri arasında bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak.

Exit mobile version