Ekonomi

Emekliler dikkat: Son 6 gün kaldı!

Türkiye’deki emekliler için bankalar kampanya yarışlarına giriyor. Bu kapsamda yaklaşık 13 milyon emekliyi ilgilendiren yeni duyurular yapılıyor. Bu sene emekliler için promosyon ödeme miktarını arttıran Şekerbank’tan duyuru yapıldı. Banka tarafından yapılan duyuruya göre, bin 750 TL’ye varan promosyon ödemesinde son 6 gün kaldı. Şekerbank geçerli promosyon ödemesine başvurular 30 Eylül 2021 tarihinde sona erecek.

2021 yılında emeklileri kendi şubelerine çekmek isteyen bankalar adeta kampanya yarışına girdiler. Bu kapsamda yazılı açıklamada bulunan Şekerbank bin 750 TL’ye varan ödemeler gerçekleştireceğini duyurdu. Promosyon ödemesinden faydalanmak isteyenlerin ise bazı şartları sağlaması gerekiyor.

Kim ne kadar alacak?

Geri ödemesiz olarak verilecek ödemeler ile ilgili yapılan açıklamada, 0-1.499 TL aralığında maaş alanlara 1.250 TL, 1.500 TL-2.499 TL aralığında maaş alanlara 1.500 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaş alanlara 1.750 TL promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi.

Banka tarafından istenilen şartlar:

Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacaktır. Ödenecek promosyon tutarı için; icra ve nafaka gibi kesintilerden arındırılmış ve üç ayda bir ödenen aylıkları için bir aya tekabül eden net gelir/aylık tutarı dikkate alınacaktır. Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.
Banka faiz, ücret, kredi vadesi ve kredi süreçlerini değiştirme hakkı saklıdır. Bu hesaplamalar bilgilendirme amaçlı örnektir, bağlayıcılık içermemektedir.

Şekerbank; personel, iştirak çalışanları, Sem-Vak Banka emeklileri ve 1. derece yakınları kampanyadan faydalanamaz.

Bankaya emekli maaşı çekme sözü veren müşterilerin, Şekerbank İnternet Şubesi ve Şeker Mobil Şube aracılığıyla gerçekleştireceği Havale ve EFT’lerden ücret alınmamaktadır.