Emekliler hafta sonuna nakit bolluğu ile giriyor! O banka 2500+ 250 TL nakit ve karşılıksız ödeme yapacak!

Garanti BBVA emekli müşterileri ve potansiyel emekli müşterileri için iki yeni kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Garanti BBVA Emekli Promosyonu 2022

Garanti BBVA yeni dönemde emekli müşteri sayısını arttırırken vatandaşların nakit sıkışıklıklarına da çözüm bulabilmek adına yeni bir promosyon kampanyası geliştirdi. 31 Mayıs tarihine kadar başvurulara açık olan promosyon kampanyası kapsamında ödenecek olan ek tutarlar şu şekilde belirlenmiştir:

Garanti BBVA Emekli Yakınını Getir Kampanyası 2022

Garanti BBVA 2 bin 750 TL üst limitli promosyon kampanyasına ek olarak bir de Emekli Yakınını Getir kampanyası geliştirmiştir. Söz konusu kampanya kapsamında emekli bir yakınının maaş hesabını banka bünyesine taşımasını sağlayan vatandaşlara, 250 TL bonus hediyesi almaktadırlar.

Garanti BBVA Emekli Kampanyalarına Nasıl Katılım Sağlanır?

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu kampanyasına katılım sağlamak için emekli maaşını hesabının taşınması için talimat vermek gerekmektedir. Söz konusu taşıma talimatı Garanti BBVA Mobil uygulaması, bankanın internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile verilebilmektedir.

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan Emekli Yakınını Getir kampanyasına katılım sağlamak için yakınını davet edecek olan kişi Garanti BBVA mobil uygulamasına girmeli ve sırası ile başvurular- emekli bankacılığı- emekli yakınınızı davet edin adımlarını izleyerek bir davet kodu almalıdır. Oluşturulan davet kodu emekli yakın ile paylaşılmalı ve ilgili kişi mobil uygulamaya kodu girerek maaş hesabını taşımalıdır. Taşıma işlemi gerçekleştikten sonra bonus hediyesi hesaplara tanımlanmaktadır.

Exit mobile version