Emekliler için kaçırılmayacak fırsat! Halkbank emeklilere anında 5 bin TL ödeme yapıyor

Ekonomik açıdan zor bir dönemden geçen emeklilere müjdeli haber kamu bankalarından geldi. Türkiye’de emeklilerin ve esnafların en büyük destekçisi olan Halkbank, emekli maaş müşterileri için cazip kredi kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Emekli ve memurlara temmuz ayında yapılması beklenen zam öncesinde bir büyük sürpriz de Halkbank’tan geldi. Halkbank, acil nakit ihtiyacı olan emekli maaş müşterilerine başvuru yapmaları halinde anında 5 bin TL nakit desteği veriyor. Milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi olan kamu bankasının emekli kredisine büyük ilgi gösteriliyor.

Halkbank Emekli Kredisi Kampanyası

Emeklilerin ekonomik açıdan zor bir süreçten geçerken ihtiyaç duydukları nakit desteğini veren bankalar arasına Halkbank da girdi. Önde gelen kamu bankasının emekli maaş müşterileri için başlattığı kredi kampanyasına başvurular başladı. Uygun faiz oranları ve esnek ödeme koşulları sunulan bu kredi acil nakit arayan emekliler için büyük fırsat yarattı. Emekli Mini Kredi adıyla başlatılan kampanyada başvuru yapan tüm emekli maaş müşterilerine anında 5 bin TL nakit desteği verilecek.

Halkbank Emekli Mini Kredi Detayları

Emeklilerin ne kadar maaş aldıklarına bakılmaksızın tüm başvuru yapan maaş müşterileri Halkbank Emekli Mini Kredi kampanyasından yararlanabilecek. 36 ay vadeli olarak sunulan 5 bin TL kredi kampanyasında esnek ödeme planları geçerli oluyor. Özellikle temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak iyileştirme öncesinde acil nakit ihtiyacı olan emekliler Halkbank’ın bu kredi kampanyasına büyük ilgi gösteriyor. Halkbank’ın emekli maaş müşterilerine sunduğu 5 bin TL mini kredide yüzde 1.58 faiz oranı uygulanıyor. Bu kapsamda 5 bin TL ve 36 ay vadeli kredi çeken bir emekli ayda 196 TL ödeyerek 3 yılda kredi borcunu kapatabilecek.

Exit mobile version