Editörün SeçtikleriEkonomi

Emeklilere 1.500 TL para iadesi yapılıyor! Ay sonuna kadar alabilirsiniz

Bankkart, 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak yeni bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya, emekli maaşını Bankamızdan alan Bankkart müşterilerine özel olarak sunulduğu belirtilerek kampanyadan yararlanmak isteyenler için bazı adımlar ve şartlar belirlenmiş durumda olduğu ifade edildi.

KAMPANYA KOŞULLARI

Konu ile ilgili olarak Bankkart müşterileri, kampanyadan yararlanabilmek için öncelikle Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yöntemiyle kampanyaya katılması gerektiği belirtilerek SMS yöntemi için M1500 yazarak 4757’ye göndermeleri gerektiği ve katılım işlemi bu adımların herhangi biri ile gerçekleştirilebileceği ifade edildi.

Kampanyadan faydalanan Bankkart müşterileri, kampanya süresi boyunca anlaşmalı marketlerde yapacakları her 750 TL ve üzeri alışverişlerinde 75 TL Bankkart Lira kazanacakları bildirilerek toplamda, kampanya dönemi içerisinde müşteriler 1.500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatına sahip olacakları ve ancak, e-ticaret işlemleri bu kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceği aktarıldı.

E-TİCARET GEÇERLİ DEĞİL

Kampanya, yalnızca Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile yapılacak alışverişlerde geçerli olacak ve sadece market sektöründe yer alan Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde geçerli olacak. E-ticaret işlemleri ve diğer sektördeki alışverişler kampanya kapsamı dışında kalmaktadır.

KAMPANYA AYRINTILARI

Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 1.500 TL’dir.

Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilir. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.

Kampanya dönemi içerisinde maaşını farklı kuruma taşıyan müşterilerimizin yüklenen Bankkart Liraları geri alınacaktır.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Bankkart Lira geri alımlarında müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.