Emeklilere 15.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor! O banka ödeme tutarlarını paylaştı!

Bankaların emeklilere yönelik promosyon kampanyalarında yaşanan son dakika gelişmeleri emeklilerin dikkatini çekiyor. Özellikle Yapı Kredi'nin promosyon ödemelerinde yapmış olduğu zam kararıyla gündeme bomba gibi düştü. Kamu bankalarıyla yarışan Yapı Kredi, promosyon miktarını 15.000 TL'ye çıkararak emeklilere büyük bir fırsat sunuyor.

Promosyon Kampanyası Detayları

Yapı Kredi’nin promosyon kampanyasına katılmak isteyen emekliler, SGK emekli aylıklarını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den almaya taahhüt vermeleri gerekmektedir. Bu taahhütün sağlanması durumunda, emekli müşterilere 15.000 TL’ye varan nakit promosyon imkanı sunulmaktadır. Kampanya kapsamında yapılan açıklamaya göre, 28 Mart 2024 ile 30 Nisan 2024 tarihleri arasında başvuru yapılması halinde emekliler, belirli maaş aralıklarına göre farklı promosyon tutarlarından yararlanabileceklerdir.

Ek Ödül ve Başvuru İşlemleri

Ayrıca, emeklilerin ek nakit ödül kazanabilmeleri için, taahhütname imzalandıktan sonraki 60 gün içerisinde belirli şartları yerine getirmeleri gerekmektedir. Bu şartlar şu şekildedir:

Başvuru İşlemleri

Promosyon ve ek nakit ödül başvuruları, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler aracılığıyla kolaylıkla yapılabilmektedir. Emekliler için sunulan bu büyük fırsatı kaçırmamak için başvurularınızı hemen gerçekleştirin ve avantajlardan yararlanın!

Exit mobile version