Emeklilere çifte ödeme müjdesi verildi! Şubat ayı sonuna kadar başvuran herkes ödemesini alabilecek!

SGK ile anlaşma sağlandı! Emeklilere yapılacak ek ödeme tutarları resmen açıklandı. Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabiliyor ve promosyonlarını alabiliyorlar. Bu kapsamda 28 Şubat’a kadar yapılacak başvurularla emekliler ek ödemelerini alabilecekler. Ayrıca emekli yakınını davet et kampanyası kapsamında ek 250 TL ödeme daha alınabiliyor. İşte emeklilere çifte ödeme detayları…

Promosyon ödemesi için SGK’nın belirlemiş olduğu koşullar geçerli olacak. Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç yıl buradan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecek. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacak.

Banka, 24 Ocak – 28 Şubat 2022 tarihleri arasında,

1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 1.650 TL,
1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 2.100 TL,
2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 2.500 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor.

Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

Promosyon ödemesi, müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalaması sonrasında, en geç bankaya ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleştirilecek. Taahhüt süresi boyunca promosyona konu olan maaş için banka değişikliği gerçekleştirilemeyecek.

Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı kuruma taşınması  durumunda; veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak ödenen promosyon tutarı iade edilecek.

Emekli Yakınını Davet Et Kampanyası

Garanti BBVA Mobil ve şubelerinden yapılabilecek başvurularla birlikte tüm Garanti BBVA müşterileri, 24 Ocak – 28 Şubat 2022 tarihleri arasında başka bir kurumdan emekli maaşını alan yakınını/tanıdığını, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıması için davet edebilecek ve 250 TL nakit ödül kazanabilecek.

Davet eden kişi Garanti BBVA Mobil > Başvurular > Emekli Bankacılığı >Emekli Yakınınızı Davet Edin adımından davet kodu oluşturup, davet edeceği kişi ile paylaşacak.

Davet Edilen Kişi Ne Yapmalı?

Banka tarafından açıklanan adımlar şöyle:

Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yapar. Başvurular > Emekli Bankacılığı>Emekli Maaşı Taşıma akışına girer. Promosyon tercihi alanında  “Evet İstiyorum” ve Davet Kodu ile Maaşımı Taşıyacağım” tercihini işaretleyip “Davet Kodu” alanına arkadaşından almış olduğu kodu girer ve tüm maaş belgelerini onaylayıp maaş taşıma işlemini gerçekleştirir.

Davet Edilen kişi şubelerimizden de davet eden kişiden alacağı kod ile maaş taşıma işlemini gerçekleştirebilir. Bunun için daha önce almış olduğu davetiye kodunu işlemler sırasında şube personeli ile paylaşması ya da şube de işlem sırasında üretilip davet edene SMS yolu ile gönderilen davetiye kodunun davet eden tarafından kendisi ile paylaşılması sonrası şube personeline ileterek maaş taşıma işlemlerini tamamlatabilir.

Davet edilen kişi son 30 gündür Garanti BBVA ‘dan emekli maaşı almamış olmalıdır. Davet edilen kişinin ilk maaş ödemesi ve promosyon ödemesini alması sonrasında ,takip eden en geç  bir (1) iş günü içinde davet edenin maaşın yatırıldığı Vadesiz TL hesabına nakit ödül aktarılır.

Exit mobile version