Emeklilere ek gelir haberi duyuruldu: Bunları yapan her emekliye, 2250 bin TL ek ödeme yapılacak! 2022 emekli ödemeleri

Emekli müşteriler hem kamu bankalarının hem de özel bankaların en önemli kalemlerinden birini oluşturmaktadır. Her ay düzenli bir maaş ödemesi alan emekli vatandaşlar, bankaların finansman hizmetlerinden yararlanma konusunda da diğer vatandaşlara göre oldukça önceliklidir. Bu kapsamda yeni dönemin gelmesi ile birlikte emekli müşteri sayılarını arttırarak kurumun hizmet yelpazesini genişletmek isteyen bankalar, emekli müşterileri için çeşitli özel kampanyalar geliştirmektedirler.

2022 yılının gelmesi ile birlikte emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalardan biri olan Ziraat Bankası, yeni dönem emekli promosyon ödemesi kampanyasını geliştirerek ilgili kampanyanın detaylarını resmi internet sitesi aracılığı ile yayınladı. Banka, ilgili şartları sağlayan her emekliye 750 TL, toplamda 2 bin 250 TL peşin ödeme yapacağını duyurdu.

Ziraat Bankası 2022 Emekli Promosyon Ödemesi Kampanyası

Kamu bankalarından biri olarak hizmetlerine devam eden Ziraat Bankası, yeni dönemde emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu promosyon ödemesi kampanyasını duyurdu. Banka, emekli maaş hesabını kendi bünyesine taşıyan her emekli vatandaşa, aldığı emekli maaşı ücretine göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Ziraat Bankası Emekli Promosyon Ödemesi Ne Kadar?

Ziraat Bankası, yeni dönemde emekli maaşlarına göre değişen ücretlerde promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre emekli vatandaşlar için belirlenen promosyon ödemeleri şu şekilde ilan edildi:

Ziraat Bankası 2022 Emekli Promosyon Ödemesi Katılım Şartları

Ziraat Bankası 2022 emekli promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen vatandaşların, emekli maaşı hesaplarını Ziraat Bankasına taşımaları ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt etmeleri gerekmektedir. Bu şartları sağlayan her emekli vatandaşa 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılacaktır. Böylelikle en yüksek promosyon ödemesi alan vatandaşların hesabına, 2 bin 250 TL tutarında ek ödeme yatırılacaktır.

Exit mobile version