Ekonomi

Emeklilere Müthiş Promosyon Teklifi Geldi! Hem Size Hem de Yakınınıza Ödeme Yapılacak!

Gazete Banka’nın haberine göre emekli promosyonu 2022 yılı kampanyalarında rekabet git gide kızışıyor! Bankalar emekli maaş müşterilerini artırabilmek adına birbiri ardında promosyon kampanyalarını paylaşmayı sürdürüyor. Yapı Kredi, emeklilere reddetmekte zorlanacakları emekli maaş promosyon teklifi hazırladı. Teklifin detaylarında “emekli yakını” detayı ise dikkatlerden kaçmadı.

Yapı Kredi Emekliye 2.750 Lira Promosyon Verecek

Yapı Kredi emekli kampanyalarında keseniz ağzını aşarak maaş promosyonunu üst limite çekti! Banka, emekli maaşını taşıyan emeklilere 2.750 lira promosyon vereceğini duyurarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kampanyadan yararlanmak için son tarih 31 Mart olarak duyuruldu.

Yapı Kredi Emeklilere Ne Kadar Promosyon Verecek?

Yapı Kredi’de promosyon ödemeleri emekli maaş tutarına göre üç farklı tutarda ödenecek. 1.500 lira altında emekli aylığı alanlara 1.650 lira, 1500 lira ile 2.500 lira emekli aylığı alanlara 2.100 lira, 2.500 lira ve üzeri emekli maaşı alanlara ise 2.500 lira nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Emekliler, maaşlarını taşımanın yanında ek ödül taahhütnamesi imzalamaları ve 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermeleri halinde 100 TL daha ek nakit ödül kazanabilecek. Ayrıca bankadan ilk kez kredi kartı alan ve 30 Nisan’a kadar en az 500 TL harcama yapan emeklilere 150 TL daha ek nakit ödül verilerek toplam promosyon miktarı 2.750 liraya kadar yükseltilebilecek.

Yapı Kredi Emekli Yakınını Önerenleri Unutmadı

Emekli yakınları da Yapı Kredi promosyon kampanyası kapsamında 2.500 liraya kadar nakit ödül kazanabilecek. Banka, her referans olunan emekli maaş müşterisi için emekli yakınlarına 250 TL ödeme yapıyor. Kampanya kapsamında en fazla 10 kişiye referans olunabilirken, hak edilecek ödül miktarı da 2.500 liraya kadar ulaşabiliyor.

Emekli Maaşımı Nasıl Yapı Kredi’ye Taşıyabilirim?

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşımak isteyen okurlarımız, banka müşterisi olmaları halinde Bireysel İnternet Şubesi ve 444 0 444 veya 0850 222 0 444 numaralı Müşteri İletişim Merkezi üzerinden işlemlerini yapabilirler. Banka müşterisi olunmaması halinde nüfus cüzdanı ile birlikte en yakın Yapı Kredi şubesine müracaat edilerek maaş transferi gerçekleştirilebilir.

Ayrıca e-Devlet üzerinden SGK emekli maaşları Yapı Kredi Bankası’na taşınabilmektedir. Son olarak emekliler, SGK Müdürlükleri yardımı ile emekli maaşlarını Yapı Kredi’ye taşıyarak maaş promosyon kampanyasından yararlanabilirler.

E-Devlet’ten Emekli Maaşı Başka Bankaya Nasıl Taşınır?

E-Devlet’ten emekli aylığı taşınabilmesi için 4A, 4B ve 4C emeklileri için ayrı ayrı hizmet bölümleri tanımlanmıştır. İşlemlerinizi yapmak e-Devlet giriş işlemini yapmanın ardından SGK hizmet sayfası altında yer alan 4A Banka ve Adres Değişikliği, 4B Banka ve Adres Değişikliği ya da 4C Banka ve Adres Değişikliği menüleri yardımı ile maaşınızı taşıyabilirsiniz.

Kaynak: Gazete Banka