Gündem

Emeklilere promosyon müjdesi Ziraat Bankası’ndan geldi; ATM, şube, mobil bankacılık… Başvuru yöntemi fark etmiyor; emekli olmak yetiyor!

Emeklilerin gözünü kulağını çevirdiği promosyon kampanyalarından birini Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile 2017 yılında gerçekleştirdiği promosyon anlaşması kapsamında Ziraat Bankası da veriyor. Emeklilere maaşına göre promosyon ödemesi yapan Ziraat Bankası, emeklilere promosyon dışında da avantajlar sağlıyor.

ZİRAAT BANKASI, PROMOSYON ÖDEMELERİNE DEVAM EDİYOR

Diğer bankaların aksine emekli promosyonlarını belirli bir süre ile ödemeyen Ziraat Bankası, bu ay da emekli maaşını bankasına üç yıl boyunca maaş alma taahhüdü ile taşıyacak olan SSK (4A), Bağ-Kur (4B) ve Emekli Sandığı (4C) emeklilerine promosyon ödemeye devam ediyor. Ziraat Bankası’ndan promosyonlar ile ilgili gerçekleştirilen açıklamaya göre, bin 500 TL altında emekli aylığı alanlara 500 TL; bin 500 TL ile 2 bin 500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625 TL; 2 bin 500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara ise 750 TL promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor. Ayrıca Ziraat Bankası, sadece promosyon ödemeleri ile değil; aynı zamanda emeklilere özel konut ve ihtiyaç kredisi faizleriyle de emeklilere çeşitli avantajlar sağlamayı sürdürüyor.

ZİRAAT BANKASI’NDAN PROMOSYON ALMAK İÇİN ÇOK YOL VAR

Emekli olan yeni banka müşterilerinin maaş taşıma işlemlerini ve diğer işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilmesi adına pek çok yol ile hizmet sağlayan Ziraat Bankası, şubelerinden olduğu gibi internet şubesinden, Ziraat Mobil’den, ATM’lerden, müşteri iletişim merkezlerinden, kısa mesaj ve e-Devlet Kapısı üzerinden taşınan tüm emekli maaşlarına emekli promosyonu ödemesi gerçekleştiriyor. SMS ile Ziraat Bankası’na maaş taşımak için 4757 numaralı kısa mesaj hattına “PRO” yazıp bir boşluk bırakıp “TC Kimlik Numarası” göndermek yeterli iken; telefon ile maaş taşımak için emeklilerin 0850 220 00 00 numaralı müşteri iletişim merkezini araması gerekiyor.