Emeklilere üçlü ödeme yapılıyor: Bayram ikramiyesi, zam ve promosyon müjdesi geldi!

Pandemi döneminde gelirlerini arttırmak isteyen emeklilere bugün güzel haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamalarda, Ramazan Bayramı için ikramiyelerin mayıs ayının ilk haftasında Kurban Bayramı ikramiyelerinin temmuz ayının ortasında yatırılacağı bildirdi. Öte yandan 2021 yılında emekliler zam ve promosyon ödemeleri de yapılacak. İşte emeklilere yapılan ödemeler hakkında detaylar…

Ramazan ayına sayılı zaman kala Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi geldi. Erdoğan emeklilere ramazandaki ilk ödemesini Mayıs başında Kurban Bayramı ödemesini de Temmuz ortasında yapılacağını söyledi. Öte yandan emeklilere 2021 yılında zam ve promosyon ödemesi de yapılacak.

Emeklilere Temmuz ayında zam yapılacak

Emeklilere her sene Ocak ve Temmuz aylarında zam yapılıyor. Ancak bu sene Temmuz ayında yapılacak olan zammın ne kadar olacağına ilişkin olarak resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Emeklilere promosyon ödemeleri

Emeklilerin maaşlarını kendi şubelerinden çekmesini isteyen bankalar promosyon ödemeleri yapıyorlar. Promosyon ödemesinden faydalanmak isteyen emekli bankaya maaşını 3 yıl boyunca çekme sözü veriyor.

Ziraat Bankası promosyon açıklaması

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimize Bankamızca;
1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,
1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,
2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere,
3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.
Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Exit mobile version