Ekonomi

Emeklilere Yıl Sonuna Kadar Süre Verildi! Başvuranlar 2.000 TL Alacak!

Emekli binlerce vatandaş emekli maaşlarını hangi bankadan alacaklar konusunda araştırma yapmaya devam ediyor. Bunu fırsat bilen bankacılar ise emeklilerin ilgisini çekebilmek adına bir dizi kampanya duyurusunda bulunuyor. Son olarak Türkiye İş Bankası’nın açıklamasına göre emekli maaşını İş Bankasından almayı taahhüt eden tüm emeklilerin hesaplarına 2.000 TL yatacak. Üstelik geri ödeme zorunluluğu bulunmayacak. İşte İş Bankasının detayları…

 

İş Bankası Emekli Promosyon Detayları

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. Emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmamaktadır.
Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için takip edebileceğiniz adımlar aşağıdaki gibidir:
İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu
İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu
Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan giriş yapabilirsiniz. Maaş taşıma işleminiz ardından İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlarınızı hızlıca verebilirsiniz.