Genel

Emeklilere Ziraat Bankası’ndan müjde: 22.000 TL promosyon ve kredi paketi!

Ziraat Bankası, emeklilere yönelik sunulan promosyon kampanyasını güncelledi ve büyük bir fırsat sunuyor! Yapılan güncellemeyle birlikte, emeklilere ödenecek promosyon miktarı 22.000 TL'ye yükseltildi. Bu müjdeli haber, emekliler arasında büyük sevinçle karşılanırken, Ziraat Bankası'nın destekleriyle emeklilerin hayatına önemli bir katkı sağlanmış oldu.

Yüksek Promosyon Tutarıyla Emeklilere Destek

Ziraat Bankası’nın güncellenen promosyon kampanyasıyla, SGK emekli maaşı alan müşterilere 12.000 TL’ye varan promosyon ödemesi imkanı sunuluyor. Üstelik bu ödeme, 3 yıl boyunca düzenli olarak yapılacak. Banka, müşterilerine 2024 yılında yapılacak promosyon ödemesine başvurabilmeleri için kolaylık sağlarken, önceki döneme ilişkin iade tutarı da sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Promosyon ve Kredi Paketiyle Çift Avantaj

Emeklilere özel olarak sunulan promosyon kampanyasına ek olarak, Ziraat Bankası tarafından özel bir kredi paketi de tanımlandı. Bu kredi paketiyle birlikte emekliler, aylık 756,74 TL ödeyerek 10.000 TL kredi kullanabilecekler. Böylece, 12.000 TL promosyonun yanı sıra ek olarak 10.000 TL kredi imkanından da faydalanabilecekler.

Başvurular Hızla Alınıyor!

Emeklilerin bu avantajlı kampanyadan faydalanabilmesi için başvuruları hızla alınıyor. Emekli maaşlarını Ziraat Bankası’na taşıyarak, promosyon ve kredi paketinden yararlanmak isteyenlerin başvurularını yapmaları yeterli olacaktır.