Emeklileri sevindiren açıklama geldi: Maaş zammına ek 3 bin TL ödeme yapılacak!

2021 yılına ait olan enflasyon verilerinin 3 Ocak 2022 tarihinde açıklanmasından sonra milyonlarca emekli vatandaş gözünü yeni dönem emekli maaşlarının alacağı zam haberine çevirmişti. TÜİK’in açıklamalarından sonra gerçekleştirilen kabine toplantısında alınan kararları, vatandaşlar ile paylaşmak üzere kameraların karşına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklileri sevindirecek olan bir zam açıklamasına imza atmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları ile yeni dönem emekli maaşları tutarlarının belirlenmesinden sonra bankalar da emekli maaşı promosyonlarını belirlemek için sıraya girdi. Bu konuda emeklileri sevindiren bir haber daha geldi. İlgili kuruma başvuru yapan her emekliye, emekli maaşlarına ek olarak 3 bin TL ödeme yapılacağı duyuruldu.

Şekerbank Emekli Maaşlarına Ek Ödeme Yapacak!

Yeni dönem emekli maaşlarının açıklanmasından sonra hem özel bankalar hem de kamu bankaları, müşteri sayılarını arttırabilmek amacı ile dev promosyon ödemesi kampanyaları düzenlediklerini duyurmaya başladı. Bankaların promosyon ödemesi açıklamaları sonrasında konu ile ilgili lider banka Şekerbank oldu. Şekerbank, emekli maaşına en yüksek promosyon ödemesini yapan özel banka oldu.

Şekerbank’ın en yüksek emekli maaşı promosyon ödemesini yaptığını duyan milyonlarca vatandaş, konuya ilişkin araştırmalar yapmaya başladı. Buna göre Şekerbank yeni dönem itibari ile emekli maaşlarına yapacak olduğu promosyon ödemesi tutarlarını şu şekilde belirledi:

300 TL Bonus Promosyon Ödemesi Yapılacak!

Şekerbank yeni dönem itibari ile emekli maaşı karşılığında emekli vatandaşlara ödeyecek olduğu promosyon ödemesi tutarlarını açıkladıktan hemen sonra emekliyi sevindirecek olan bir açıklamaya daha imza attı. Yapılan açıklamaya göre Şekerbank, emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyasına ek olarak 300 TL tutarında Bonus ödemesinin de yapılacağını duyurdu.

Promosyon Ödemeleri Ne Zaman Yatacak?

Şekerbank’ın 31 Ocak 2022 tarihine kadar emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan her emekliye ödeyeceğini taahhüt ettiği promosyon ödemeler, hali hazırda emekli olan vatandaşların hesaplarına başvurudan 3 gün sonra yatırılacak. Yeni emekli olanlar ise promosyon ödemelerinin yapılabilmesi için emekli maaşlarının yatmasını bekleyecek.

Exit mobile version