Emeklilerin banka hesaplarına para yatacak: Başvuran geri ödemesiz para hakkı kazanacak!

Emeklilerin banka hesaplarına para yatacak. Başvuran emekli alacak. TEB, resmi sitesi üzerinden promosyon kampanyasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. TEB’e emekli maaşını taşıyanlar 5.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi kazanacak. Emekli vatandaşlar TEB’e maaşını taşıyıp promosyondan yararlanabilecek.

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve TEB’e en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 5.500 TL’ye varan promosyon kazanacak. Ayrıca emekli maaşını TEB’ten alıp da emekli yakınına referans olanlar da para ödülü kazanacak. Bu ödülün miktarı ise toplamda 500 TL olarak belirlendi.

5.500 TL’ye Varan Promosyon Kampanya Detayları:

TEB, resmi sitesi üzerinde şu açıklamayı yaptı;

Kampanya 01.07.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.

Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az

2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.
Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

Exit mobile version