Emeklilerin beklediği nakit desteği Garanti BBVA’dan geldi! Emekliye 10 bin TL ödeme yapılacak!

Son zamanlarda ekonomik piyasalarda yaşanan dalgalanmalardan sonra yalnızca emekli maaşı ile geçinmeye çalışan vatandaşlar, nakit sıkıntısı yaşamaya başladı. Yeni dönem itibari ile emekli maaşlarına yapılan zamlar bir nebze umut olsa da emekli vatandaşın nakit sıkıntısını çözüme kavuşturmaya yetmedi. Emekliler çareyi banka kredilerinde aradı. Ancak yüksek banka faizleri de emeklinin nakit hayallerini suya düşürdü.

Emekli vatandaşların nakit sıkıntısı mağduriyetini, uygun faiz oranları ile gidermek isteyen Garanti BBVA, emekli vatandaşa müjdesini verdi. Banka, başvuran emekli vatandaşlara 10 bin TL’lik nakit desteği sağlayacağını ilan etti!

Garanti BBVA’dan 10 Bin TL’lik Nakit Desteği!

Yeni dönem ile birlikte emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen Garanti BBVA, emekli promosyon ödemesi kampanyasından sonra emekliler için bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, geliştirmiş olduğu yeni kampanya ile emekli vatandaşların sıkıntısını çözmeyi hedeflediğini açıkladı.

Son zamanlarda oldukça nakde sıkışan emekli vatandaşların, nakit arayışlarına cevap Garanti BBVA’dan geldi. Garanti BBVA, yeni dönem itibari ile emekli vatandaşlara 10 bin TL’lik nakit desteği sağlayacağını resmen ilan etti.

Garanti BBVA’dan Uygun Faizli Emekli İhtiyaç Kredisi!

Garanti BBVA’nın yeni dönem itibari ile emekli vatandaşlara kredi ayrıcalıkları sunacağını duyan emekliler, ihtiyaç kredisinin detaylarını araştırmaya başladı. Garanti BBVA emeklinin ihtiyaç kredisi kampanyası ile ilgili tüm detayları yayınladı.

Garanti BBVA’nın 10 bin TL’lik emekli ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar için faiz oranını da içeren bir tablo yayınlandı. Buna göre ihtiyaç kredisinin içeriği şu şekilde belirlendi:

 Emeklinin İhtiyaç Kredisi Hizmetine Nasıl Başvurulur?

Garanti BBVA’nın emekli vatandaşlara sunmuş olduğu 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak için bankanın resmi internet sitesinde yer alan online başvuru formu doldurulabilir ya da Garanti BBVA Mobil aracılığı ile kredi başvurusu yapılabilir.

Exit mobile version