Emeklilerin dikkatine Hesaplarınıza 2 bin 750 TL ek ödeme yatacak! Türkiye Ekonomi Bankası duyurdu: Geç kalmadan başvurun!

2022 yılının gelmesi ile birlikte, devlet tarafından belirlenen kriterlere göre maaş alan kişilerin maaşlarına bugüne kadar görülmemiş oranlarda zamlar yapıldı. Devletin yaptığı maaş zamlarından, emekli vatandaşlar da yararlandı. Yeni dönem ile birlikte emekli maaşına yüzde 30,5 oranında zam yapılması hem kamu bankalarını hem de özel bankaları harekete geçirdi. 2022 yılı itibari ile emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen vatandaşlar, maaş zammından sonra emekli kampanyaları geliştirmeye başladı.

Yeni dönem emekli maaşları ile ilgili çalışmalar yapan bankalardan biri de Türkiye Ekonomi Bankası oldu. Banka, 2022 yılı itibari ile kendi bünyesinden emekli maaşı çekecek olan müşterilere ek ödemeler yapacağını ilan etti.

TEB’ten Emekliye Ek Ödeme!

Ülkemiz özel bankalarından biri olan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönem itibari ile emekli müşteri sayısını arttırmak amacı ile diğer bankaların önüne geçecek olan promosyon kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Buna göre 2022 yılı itibari ile emekli maaşını TEB’ten çekecek olan vatandaşlara ödenecek olan promosyon tutarları, şu şekilde belirlendi:

TEB’ten +250 TL Bonus Ödemesi!

Türkiye Ekonomi Bankası yeni dönem itibari ile emekli maaşlarına ödeyecek olduğu promosyon tutarlarını açıkladıktan sonra, emekli vatandaşları sevindirecek bir açıklamaya daha imza attı. Banka 2022 yılı itibari ile promosyon ödemelerine ek olarak, her bir emekli müşterisine 250 TL Bonus ödemesi yapacağını duyurdu.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın emekli vatandaşlar için düzenlemiş olduğu promosyon ödemesine ek Bonus ödemesi kampanyasından yararlanmak için emekli vatandaşların, bir yakınlarını TEB’ getirmeleri ve oradan hesap açmalarına aracı olmaları yeterli.

Kampanyadan Nasıl Yararlanılır?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yeni dönem emekli maaşı promosyon ödemesi ve Bonus ödemesi avantajlarından yararlanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşı hesaplarını TEB’e taşımaları ve bankaya en az iki adet otomatik ödeme emri vermeleri gerekmektedir.

Exit mobile version