Emeklilerin Gözü Kulağı Kabine Toplantısında! Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında Emekliye Verilecek Bayram İkramiyesi Konuşulacak

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yapılacak olan cumhurbaşkanlığı kabine toplantısında. Yapılacak kabine toplantısında emekliler için bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı kesinleşecek. Son dönemlerde ki yüksek enflasyon oranından kaynaklanan fiyat artışlarında alım gücü düşen emekliler için iyileştirme çabası içerisinde olan devlet yeni bir adım atarak bayram ikramiyelerinde zam yapılması bekleniyor. Toplanacak kabinenin konuşacağı konular arasında yer alan emeklilerin bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı konusu milyonlarca emekli tarafından sabırsızca bekleniyor. Beklentiler emeklileri tatmin edecek bir oranda zam yapılmasından yana son karar ise yapılacak kabine toplantısından çıkacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleştirilecek toplantıda ülkenin ekonomik durumu hakkında görüşülecek. Ayrıca iç ve dış politikanın görüşüleceği toplantıda milyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyesi zammının ne kadar olacağı sorusuna da cevap verilecek. Son zamanlarda yaşanan fahiş fiyat artışları ve enflasyon oranının yüksekliği, döviz kurunda ki yükselme gibi konular göz önünde bulundurularak bayram ikramiyesine emeklileri sevindirecek oranda bir zam yapılması beklenmektedir. Toplantıdan sonra cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları canlı yayında kamuoyuna duyuracak

Ayrıca cumhurbaşkanlığı kabine toplantısında corona virüs salgını ile ilgili konular konuşulacağı gibi yerli aşı olan turkovac kullanımı, etkisi ve salgın önlemlerine ilişkin konularda konuşulacak.

Önceki Yıllarda Verilen İkramiyeler

2020 yılında 1000 TL olan emekli ikramiyesi 2021 yılında 1100 TL olarak emekliye bayram öncesinde maaşlarına ek olarak verilmişti.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar Olacak?

Son açıklanan enflasyon oranı göz önünde bulundurulunca bu sene ki bayram ikramiyesinin en az 1500 TL olması bekleniyor. Bu sene ki yüksek enflasyon oranı göz önünde bulundurulunca 1500 TL ile 1750 TL arası emekli ikramiyesi verilmesi bekleniyor. Her yıl artan emekli bayram ikramiyesinde bu yılda artış yapılması beklenmektedir.

Exit mobile version