Ekonomi

Emeklilerin ihtiyaçları, Halk Bankası tarafından karşılanacak! Kefil yok, belge yok! 100 bin TL anında hesaplara yatacak!

Devlet bankalarından birisi olarak hizmet veren Halk Bankası, yeni dönemde giderek artmaya devam eden enflasyon karşısında nakit sıkışıklıkları artan emekliler için iki farklı başlık altında kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Halk Bankası’ndan Mini İhtiyaç Kredisi 2022

Halk Bankası “Emekli Mini Kredi” ismi ile hizmete açmış olduğu emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. Banka ilgili kampanyası kapsamında 5 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarına destek olacağını belirtti.

Halk Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre ilgili mini ihtiyaç kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, faiz oranı ise yüzde 1,58 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında bankadan çekilecek olan 5 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı, 192,90 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası’ndan Yüksek Tutarlı Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Halk Bankası “Mutlu Emekli Kredisi” ismi ile hizmete açmış olduğu emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. Banka ilgili kampanyası kapsamında 100 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarına destek olacağını belirtti.

Halk Bankası duyurmuş olduğu 100 bin TL limitli emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının azami vade sayısını 36 ay, başlangıç faiz oranını ise yüzde 1,55 olarak belirledi. Bu veriler ışığında bankadan çekilecek olan 25 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı, 958,90 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası’nın Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan 5 bin TL üst limitli mini kredi kampanyasına ve 100 bin TL üst limitli geniş kapsamlı ihtiyaç kredisi kampanyasına, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı, Dialog hizmeti ve banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.