Ekonomi

Emeklilerin yüzünü güldüren haber Aktifbank’tan geldi: Cebiniz, şubelere gitmeden anında dolacak!

İhtiyaçların giderek artması ancak gelirin sabit kalması, vatandaşların iflas bayrağını çekmelerine sebep oldu. Özellikle tek maaş ile geçinmeye çalışan emeklilerin iyiden iyiye nakde sıkıştığı şu günlerde, bankalarda uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Nakit sıkıntılarını bankaların ihtiyaç kredisi hizmetleri ile çözüme kavuşturmak isteyen vatandaşlar, kendileri için en uygun olan kredi hizmetine erişmeye çalışıyorlar.

Vatandaşların kendileri için uygun ödeme planına sahip olan kredi hizmeti arayışlarına pek çok banka kendi kampanyası ile yanıt vermeye çalışırken, emeklilerin yüzünü güldüren, ulaşımı kolay, başvuru esnasında belge ve kefil istemeyen kredi hizmeti haberi Aktifbank’tan geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan herkese 80 bin TL’ye kadar destek olacağını bildirdi.

Aktifbank Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Geliştirdiği ihtiyaç kredisi hizmetlerinin kolay ulaşılabilir olması ile bankacılık sektöründe adından söz ettirmeyi başaran bankalardan biri olan Aktifbank, bu kez emekli maaşını PTT şubelerinden alan vatandaşlar için bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, söz konusu hizmetinin üst limitini 80 bin TL, azami vade sayısını 36 ay ve aylık ortalama faiz oranını yüzde 2,49 olarak bildirdi.

Aktifbank Emekli İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Aktifbank’ın emekli maaşını PTT şubelerinden alan vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre 36 ay vade, yüzde 2,49 faiz oranı karşılığında çekilecek olan 20 bin TL’lik kredinin aylık geri ödemesi, 914,44 TL olarak hesaplandı.

Aktifbank Emekli İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2022

Aktifbank’ın emekli maaşını PTT şubelerinden alan vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu emekli ihtiyaç kredisine, PTT şubeleri ve Aktifbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.