EkonomiGündem

Emekliye 17 bin TL asgari ücret kadar ödeme yapılacak!

Belediyeden emeklilere müjdeli haber geldi. Belediyenin emekliye vereceği 5 bin TL bayram ikramiyesi ödemesinin 7 bin TL’ye çıkarıldığı bildirildi. Böylelikle emekli vatandaş bir asgari ücret kadar ödeme alacak.

Adana Ceyhan Belediyesi’nden emeklilere güzel haber verildi. Şartları sağlayan emeklilere verilecek olan 5 bin TL bayram ikramiyesinin 7 bin TL’ye yükseltildiği bildirildi. Adana Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, en düşük emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm emeklilerin kazancını asgari ücrete tamamladıklarını belirtti. Bu kapsamda Ceyhan Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi 2 bin 750 emekliye 7 bin TL ikramiye ödeyecek.

7 BİN TL VERİLECEK

Geçen günlerde şartları sağlayan emeklilere 5 bin TL bayram ikramiyesi vereceklerini duyuran Adana Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, rakamı güncellediklerini duyurdu.

Başkan Aydar, “5 Bin TL olan bayram ikramiyemizi genel başkanımızın talimatı üzerine 7 bin TL’ye çıkardık. Yani en düşük emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm ihtiyaç sahibi emeklilerimizin kazancını bu ay asgari ücrete tamamlayarak yanında olduk” ifadelerini kullandı.

ASGARİ ÜCRETE TAMAMLANACAK

Beş yıl boyunca tüm bayramlarda Ceyhan Belediyesi olarak en düşük emekli maaşını asgari ücrete tamamlayacaklarını belirten Kadir Aydar, “Sosyal-demokrat belediyecilik açısından bunu çok önemsiyorum. Ne söz verdiysek hepsini tutmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ceyhan Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi 2 bin 750 emekliye 7 bin TL ikramiye ödeyecek.