Emekliye müjdeli haber geldi: PTT ve bankalardan 4 bin 500 TL’lik anında nakit ödeme!

2021 yılının sonunda yaşanan ekonomik dalgalanmalardan ötürü nakit ihtiyacı ortaya çıkan emekli vatandaşlar, çareyi bankaların anında ihtiyaç kredisi hizmetinde arıyor. Emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen kamu bankaları ve özel bankalar, emekliler için özel olarak kredi hizmetleri geliştirmeye devam ediyor. PTT de emekliler için geliştirmiş olduğu anında kredi hizmeti ile bankaların emekli müşteri rekabetine dahil oldu.

Bankalar ve finansal hizmet sunan diğer kurumlar, müşteri sıralaması yaparken emekli vatandaşları en üst sıraya yerleştiriyor. Devletten aldıkları garanti bir maaşa sahip olan emekli vatandaşlar, bütün finansal kuruluşların göz hapsine alınıyor. Bu neden ile emekli müşteri sayısını arttırmayı bir artı olarak gören finansal kuruluşlar, emekli vatandaşların yararlanabilmeleri adına sürekli olarak çeşitli hizmetler geliştirmeye devam ediyor. Kurumların emekli vatandaşlar için geliştirdikleri son hizmet ise farklı tutarlarda anında kredi hizmetleri olarak karşımıza çıkıyor.

2022 yılının gelmesi ile birlikte pek çok banka ve PTT emekliye anında ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağının duyurusunu yaptı. Emekliler için özel olarak geliştirilmiş olan anında ihtiyaç kredisi hizmeti, bankadan bankaya değişen farklı içeriklere sahip olabiliyor.

PTT’den Emeklilere 4 bin 500 TL’lik Anında İhtiyaç Kredisi!

PTT’nin 2022 yılı itibari ile emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu hizmetlerden biri olan anında ihtiyaç kredisi, emekli vatandaşların zaruri ihtiyaçlarının kısa sürede karşılanması için verilen bir nakit destek olarak karşımıza çıkıyor.

PTT’nin 4 bin 500 TL’lik ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, PTT Mobil uygulaması üzerinden giriş yapmaları ya da en yakın PTT şubesine gitmeleri gerekiyor.

Ziraat Bankası’ndan Emeklilere 4 bin 500 TL’lik Ödeme!

2022 yılı itibari ile Ziraat Bankası’nın emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu 4 bin 500 TL artı puan kampanyası ile emekli vatandaşlar isterlerse 4 bin TL’yi avans olarak hesaplarından çekip 12 ay taksitlendirebiliyor, isterlerse de 4 bin 500 TL’yi ihtiyaç kredisi olarak çekerek 36 ay vade ile bankaya geri ödeyebiliyor.

Garanti BBVA 36 Ay Vadeli Emekli Kredisi Kampanyası

Garanti BBVA da yeni dönem itibari ile emeklilere 4 bin 500 TL’lik anında kredi hizmeti sunuyor. Bankanın bu hizmetinden yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, 36 aya kadar vade fırsatından yararlanabiliyor.

Exit mobile version