Emine Erdoğan 2020 Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz ‘la Buluştu

Düzenlenen Tokyo 2020 Olimpiyatlarında Okçuluk alanında ilk altın madalyayı kazanan Mete Gazoz ülkenin gururu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Mete Gazoz ve ailesini davet etti.

Düzenlenen Tokyo 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda  altın madalya kazanan milli okçu ve ailesini Huber Köşkünde kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Gazozu tebrik etti. Gerçekleşen buluşmada Emine Erdoğan ve altın madalya sahibi okçu Mete Gazoz ile, kişisel gelişimine ilişkin sohbet etti. Türkiye’ye büyük gurur yaşattığı için Gazoz’ u ve ailesini tebrik etti.  Mete Gazoz, kişisel gelişimine ilişkin aldığı eğitimler hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve eşi Emine Erdoğan’a bilgi verdi.

Mete’nin başarısının tüm sporcular ve ailelerine örnek olması temennisinde bulunan Emine Erdoğan Mete Gazoz ile buluşmasını sosyal medya hesabından paylaştı. Emine Erdoğan yaptığı paylaşımda, Olimpiyat şampiyonu milli okçumuz Mete Gazoz ile bir araya gelerek, kişisel gelişimine ilişkin sohbet ettik. Hiçbir başarı tesadüf değil. Gerçek şampiyon olan anne-babasını kutluyor, tüm ailelere ve sporculara örnek olmalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version