Emniyet’ten sürücü belgesi ile ilgili duyuru: 13 Ekim saat 10.30’a kadar bunun yapılması gerekiyor!

Emniyet Müdürlüğü internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yapılan açıklamaya göre, 13 Ekim 2022 tarihi saat 10:30’a kadar başvuruların yapılması gerekiyor. Söz konusu duyuruda, hizmet alımına katılabilme şartları açıklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Sürücü Belgesi Eğitimi İçin Sürücü Kurslarından Hizmet Alım İşine Ait İhale Bilgileri Ve Katılım Şartları duyurusunda bulundu. Bu kapsamda yapılması gerekenler açıklandı.

Söz konusu ihale duyurusunda şu ifadeler yer aldı:

Emniyet Teşkilatının motorlu araç sürücü ihtiyacını karşılanması amacıyla talep eden personel için sürücü kurslarından hizmet alım işi “Emniyet Teşkilatı Araç Sürücüsü Eğitim ve Sınavları Uygulama Yönergesine” istinaden alım yapılacaktır. Alım konusu iş 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun Doğrudan Temin Başlıklı 22/d maddesine istinaden yapılacak olup, yeterliliği sağlayan tüm istekliler teklif verebilecektir. Alıma ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

1-İdarenin
a) Adresi : Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Motorlu Araç Sürücü Kursu
Yürütme Kurulu
Gazi Mah. Mevlana bulvarı üzeri 06330 Yenimahalle / ANKARA
b) Telefon ve faks numarası : 0312 303 64 46 (59 33) – 0 312 384 08 51

2- Hizmetin Özelliği
a) Niteliği, türü ve miktarı : Ön talep sayısı 1.400 personel için değişik sertifikalarda sürücü kursu eğitimi
(Alım konusu iş talep sayısına göre belirlendiğinden alım sayısı %20 veya daha fazla oranda azalmaktadır.)
Alım sayısı sınırlı olduğundan sınırı idare belirleyecektir.
Ayrıntılı bilgi ve belgelere Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğünden ulaşılabilir.
b) Hizmetin Yapılacağı yer : Teknik şartnamede belirtilmiştir.
c) Süresi : Sözleşme imzalandıktan sonra işe başlanacak olup, 31/12/2022 tarihinde kadar sürecektir.

3- Tekliflerin Açılması Ve Teslimi:
a) Tekliflerin açılacağı yer : Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü Satınalma Büro Amirliği İhale Salonu
b) Son başvuru Tarihi ve saati : 13/10/2022 – 10:30

4. Hizmet alımına katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. Hizmet alımına katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

4.1.2.1.Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi, Tüzel kişilikte son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi.

4.1.3.İdareden alınacak teklif mektubu.

4.1.4. İlgili mevzuat gereğince Sürücü kursunun açılması işletmesi veya geçerliği için alınması gereken belge. (MEB veya benzeri kurumlardan)
4.1.5. Eğitim araçlarının plakaları, ruhsatları ile eğitim verecek En az 5 eğitici personelin kimlik ve öğretici belgelerinin sureti teklif ile birlikte teslim edilecektir
4.2. Araçlara ait belgeler:
4.2.1.
• 5 adet Otomobil, (2 tanesi otomatik vitesli), (2013 ve üstü model)
• 7 adet Motosiklet (3 tane A, 2 tane A2, 2 tane A1 sınıflarını kapsar cc), (2013 ve üstü model)
• Otobüs ve Kamyon/Çekici cinsi araçlardan en az (1) er tane çift debriyaj ile çift fren sistemli direksiyon eğitim aracı temin edilecektir. (2003 ve üstü model)
• İstekliler araçları ruhsat ile tevsik edip bu belgeyi teklifleri ekinde sunacaklardır.
• Araçlar için öz malı şartı bulunmamakta olup, kurs süresince teklif ekinde bilgileri verilen araçların kullanılması gerekmekte olup, idarenin onayı alınmadan kesinlikle araçlar değiştirilmeyecektir. Araçların değişmesi veya izin almadan başka araç getirilmesi durumunda sözleşmede belirtilen cezai işlem uygulanacaktır.
5. İşin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

6. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

7. Teklifler, alım tarih ve saatine kadar Gazi Mahallesi Konya Devlet Yolu üzeri Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü Satınalma Büro Amirliği İhale Birimi adresine elden teslim edebileceklerdir.

8. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir ve Tüm sertifikalar için tek ücret teklif edeceklerdir. Hizmet Alımı sonucu üzerine kesin talep eden personel üzerinden birim fiyat çarpımı sonucu , toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşmesi imzalanacaktır.

9. Konsorsiyum, iş ortalığı veya benzeri ortaklık olarak hizmet alımına teklif verilemez.

10. İlgili mevzuat gereğince ödeyeceği her türlü vergi, resim, harç, işin ifasını gerektiren tüm giderler (araçlara ait tüm giderler) ve benzeri giderler ile ulaşım, nakliye ve her türlü sigorta giderleri teklif fiyatına dahildir.

Exit mobile version