Editörün SeçtikleriEkonomi

En az 12.500 TL maaş alan emeklilere müjde: Bu ay maaşlar 15.000 TL fazla olacak

Garanti BBVA, emekli maaşını bankasına taşıyan müşterilerine özel büyük bir nakit promosyon kampanyası başlattı ve bu kampanya hakkında ayrıntılar da paylaşıldı. Ağustos ayı boyunca geçerli olan bu kampanya, emeklilere çeşitli avantajlar sunarak dikkat çekiyor.

NE KADAR VERİLECEK?

Garanti BBVA, 1 – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında emekli maaşını taşıyan müşterilerine maaş tutarına göre değişen nakit promosyonları sunduğu belirtilerek maaş tutarına bağlı olarak, emekliler 6.250 TL ile 15.000 TL arasında değişen promosyon ödemelerinden yararlanabilecekleri ve maaşı 10.000 TL’ye kadar olan emeklilere 6.250 TL, 10.000 TL ile 15.000 TL arası maaşı olanlara 10.000 TL, 15.000 TL ile 20.000 TL arası maaşı olanlara 12.500 TL ve 20.000 TL ve üzeri maaş alan emeklilere ise 15.000 TL nakit promosyon ödeneceği ifade edildi.

Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıma taahhüdünde bulunan emekliler, promosyon ödemesinden yararlanabilecek. Promosyon ödemesi, maaşın banka hesabına yatmasının ardından üç iş günü içinde yapılacak. Taahhüt süresi boyunca vefat haricinde SGK tarafından yapılan kesintilerde veya maaşın başka bir kuruma taşınması durumunda promosyon iadesi talep edilebilecek.

ÜCRETSİZ İŞLEM

Garanti BBVA, emekli maaş müşterilerine çeşitli ücretsiz hizmetler sunduğu belirtilerek banka, havale ve EFT işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirme fırsatı sağladığı ve ayrıca, Garanti BBVA ATM’lerinden emekli maaşı tutarı kadar yapılan çekimlerde limit aşım ücreti alınmayacağı ifade edildi. 20.000 TL ve üzeri maaş alan emekliler, 20.000 TL’ye kadar olan çekimlerde ücretsiz işlem yapma avantajına sahip olacakları da aktarıldı.

Garanti BBVA’nın sunduğu bu kampanya, emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilere büyük finansal avantajlar sunduğu ve yüksek tutardaki nakit promosyon ödemeleri ve ücretsiz işlemler, emeklilerin bankacılık işlemlerinde tasarruf etmelerini ve ek mali yüklerden kaçınmalarını sağladığı bildirildi. Kampanyanın detayları ve başvuru şartları hakkında daha fazla bilgi almak isteyen emekliler, Garanti BBVA şubeleri veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirler.