Personel Alımı

 En az ilkokul diploması olana İŞKUR kapısı: 519 personel alım başvuruları açıldı

İŞKUR ilkokul mezunu olup çalışmak isteyenlere müjdeledi. İŞKUR sağlık sektörü içerisinde görev alacak 519 yardımcı sağlık personelleri açısından başvuruları almaya başladı. İşte ayrıntılar haberimizde…

Yayımlanmış olan ilanlar arasında hasta bakım elemanları, yaşlı bakım elemanları, sağlık memurları ve sağlık teknikerleri gibi farklı olan branşlardan personel ihtiyaçlarını karşılanması açısından geniş yelpaze de iş fırsatı sunmaktadır. İlanlar arasında ilkokul mezunlarını kapsamakta olan seçenekler de yer alıyor. Bu durumda da geniş aday kitlelerine kapı aralamaktadır.

519 personel alımı

Sağlık sektörüne yönelik olarak yapılan bu alımlarda, çeşitli pozisyonlara ihtiyaç vardır. 519 alınacak olan personel içerisinde acil tıp teknisyenleri, klinik destek elemanları gibi farklı olan meslek gruplarından personel alınacaktır. Bu durumda, sağlık hizmetlerinin geniş yelpazesinde yetkin olarak hizmet sunulması amaçlanmaktadır.

Personel Alımı Açısından İŞKUR Başvurusu

Başvuru yapmak isteyen kişiler, İŞKUR online işlemler platformunu kullanarak ya da İŞKUR temsilciliklerini kullanarak başvurularını yapabilirler. Başvuru sırasında adayların sağlık kuruluşları tarafınca belirlenmiş olan şartların karşılanması oldukça önemlidir. uzmanlık gerektirmekte olan pozisyonlar açısından başvuruda bulunan adayların İŞKUR kayıtlarının aktif olması da gerekmektedir.

Detaylı bilgilere ulaşılması ve başvuruda bulunmak isteyenler açısından adaylar, İŞKUR’un resmi sitesinde yer alan ilanlara ulaşım sağlayabilirler. Adaylar ilgili meslek gruplarını seçerek kaç kişilik alım yapıldığını da öğrenebilirler. Aynı zamanda İŞKUR üzerinden başvurularını da kolay olarak gerçekleştirebilirler.

Sağlık sektörü açısından yapılmakta olan bu personel alımları hem istihdam oranlarının arttırılmasına katkı sağlayacak hem de sağlık hizmetlerinin sunulma kalitesini en üst düzeye ulaşmasını sağlayacaktır. Bu kaliteye ulaşması açısından aynı zamanda profesyonel kişilerin sektör içerisine kazandırılmasına da vesile olacaktır. Bu yapılan fırsatlar, iş arayanlar açısından önemli birer kapı açarken sağlık sektörüne de uzmanlık alanında kariyer yapmak isteyenler açısından da büyük bir kapı açmaktadır. Bu durum ilkokul mezunu vatandaşlarının da istihdamlarının sağlanması açısından oldukça güzel bir fırsattır. Başvurular Ocak 2024 tarihleri arasında açılacaktır. İŞKUR üzerinden kolay bir şekilde başvuru da gerçekleştirilmektedir.