En Çılgın Gençlik Filmleri

Gençliğine geri dönmek ve keyifli saatler geçirmek isteyenler bu yönde film tercihinde bulunabilir. Çılgın gençlik filmleri sayesinde neşenize neşe katmak elinizde. Bunun için önce:

17 Yeniden 

17 Again sevilen gençlik filmleri arasında boy gösteriyor. İsteyenler başta filmin detaylarına ve konusunda göz atarak seçimini yapabilir. Film izle tercihleriniz öncesinde:

-Film: 2009 yapımı olarak karşımıza çıkıyor. ABD yapımı olan film, IMDB’den 6,3 puan almıştır. Başrolde yer alan ZacEfron’un başarılı oyunculuğu ile de ses getirmeyi başarmıştır. 

-Konu: Filmin adından da anlaşıldığı üzere 17 yaşına geri dönen bir adamın hayat hikayesi konu edilmiştir. Sıkıcı bir evliliğine ve iş hayatına sahip olan Mike O’Donnel, eski günlerine dönmek ister. Ve günlerden bir gün 17 yaşında geri dönerek hayatına yön vermeye başlar. 

Amerikan Pastası 

Bir döneme damgasını vuran yapımlar arasına Amerikan Pastasıda yerini almıştır. AmericanPie şeklinde ifade edilen film, izleyicisinden tam puan almayı başarmıştır. Henüz izlemeyenler hemen film izle şeklinde seçimini yapabilir ve keyifli saatler geçirebilir. Şöyle ki:

-Film: İlk etapta 1999 yılına damgasını vurduğunu belirtmek gerek. Eski gençlik filmleri arasında olmasına rağmen halen aynı tadı veriyor. IMDB puanı olarak 7,0 mevcut durumda. 

-Konusu: Cesur yapısı ile öne çıkan filmler arasında. Bir grup gencin üniversitedeki hayatları konu edilmiştir. Ve daha çok cinsel esprilere imza atılmıştır. Bunun üzerine mizahı dikkat çekmiş ve gençlerin beğenisini toplamıştır. 

Juno

Gençlik filmleri arasında olan Juno’dan yana seçiminizi yapabilirsiniz. Hd film izle tercihiniz neticesinde Juno karakteri ile tanışacaksınız. Yine filme dair merak edilenleri sıralamak gerekirse:

-Film: IMDB üzerinden 7,4 puan alması ne denli beğeni topladığını gözler önüne seriyor. 2007 yılında sinema severleri karşılamıştır. Ellen Page ve Michael Care isimleri başrol olarak yerini almıştır. Ve son derece samimi halleri ile filmin ilgi görmesini sağlamışlardır. 

-Konusu: Henüz lise öğrencisi olan Juno, farklı heyecanlar yaşamak için arkadaşı Bleeker ile birlikte olmaya karar verir. Bu duruma karşılık beklenmedik bir şekilde hamile kalır. Ve hayatı tamamen değişmeye başlar. Ve bu değişim komik sahneler ile gözler önüne serilir. 

Çılgın Liseliler 

Rushmore şeklinde anılan film, geçmiş dönem yapımları arasında. Buna rağmen ilk günkü gibi keyif veren filmlerden bir tanesidir. Ve sık sık Hd film izle sitelerinden tercih edilmekte. Henüz izlemeyenlere eşlik edecek olan detaylar ise şöyle:

-Film: Başta filmin Imdb üzerinden 7,7 puan alması dikkatlerden kaçmıyor. Haricinde 1998 yılında beyaz perdeye taşındığı biliniyor. WesAnderson’ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, ünlü isimlere yer vermiştir. Örneğin JasonSchwartzman ve Bill Murray bunlar arasında. 

-Konusu: Lise komedilerine meraklı olanlar izlemeye başlayabilir. Lisenin en karizmatik öğrencisi olan MaxFischer, kurgu dolu olaylara içerisine katılır. Kendini kurtarmak isterken başına yeni olaylar gelir ve izleyicilerini bu komik halleri ile ekranlara kilitler. 

Aynı Yıldızın Altında 

Mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında yerini almıştır. TheFault in Our Stars şeklinde anılır. Ve full hd film izle tercihiniz üzerine seyretmeye başlarsınız. Öncesinde merak edilen bazı hususları dile getirmek gerekirse:

-Film: 2014 yılında beyaz perdeye uyarlanmıştır. John Green’in romanından uyarlanan film, izleyicilerinden tam puan almayı başarmıştır. IMDB puanı olarak 7,7 gözler önüne serilmekte. Ve yönetmen koltuğunda oturan isim de JoshBoone şeklinde ifade edilmiştir. 

-Konusu: Başta hasta olan bir genç kızın hayat öyküsüne şahitlik edeceksiniz. Hayatının aşkı ile tanışan bu genç kız, hayallerini yerine getirmek için harekete geçer. Sayılı olan günlerini aşkı ve hayalleri ile yaşamaya karar verir. 

Saksı Olmanın Faydaları 

Full hd film izle sitelerinden sıklıkla Saksı Olmanın Faydaları filmi de gözler önüne serilir. Özellikle de başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesi ile öne çıkmayı başarmıştır. Bunun üzerine:

-Film: Imdb puanı 8,0 olarak sergilenir ve ne denli beğenildiği gösterilir. 2002 yılında sinema tutkunlarına sergilenmiştir. Emma Watson ve LoganLerman gibi ünlü oyunculara sahiptir. 

-Konusu: Charlie adlı içine kapanık olan bir gencin, hayatı tanıma evresine şahitlik edeceksiniz. Yeni okulunda tanıştığı arkadaşları ile maceralara atılır ve hayatın hiç görmediği yanları ile karşı karşıya kalır. 

3 Aptal 

3 Idiots şeklinde anılan film, Bollywood yapımları arasında yerini almıştır. Özellikle de AamirKhan’ın filmleri arasında olduğu için öne çıkmayı başarmıştır. Bunun üzerine izleyicilerden tam puan alan yapım için:

-Film: İlk etapta IMBD üzerinden almış olduğu puan dikkatleri üzerine çekmesine yetmiştir. 8,4 olan puanı eşliğinde izleyicileri karşılar. 2009 yılında izleyicilerin karşısına çıkmış ve büyük ses getirmiştir. 

-Konu: Filmin yönetmeni olarak RajkumarHirani boy göstermekte. Filmde 3 gencin eğitim sistemine olan farklı düşünceleri dikkat çekiyor. Üniversite hayatları düşüncelerinden dolayı zorlu geçse de gençler çok iyi yerlere gelmeyi başarıyor. 

Gençlik Ateşi 

BringIt On şeklinde anılan film, 2000 yılında vizyona katılmıştır. Liseli gençlerin hayat hikayelerine şahitlik etmek isteyenler bu yönde tercihte bulunabilir. Amigo grubunun bulunduğu film, eğlenceli sahneleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Aynı zamanda:

Tüm bu yapımlar ayrı ayrı full hd film izle içerisinde boy göstermekte. Adı üstünde HD kalitede olacak şekilde izlemeye başlarsınız. Kesintisiz olarak istediğiniz filmleri seyredebilirsiniz. Evde sinema keyfi yaşamak isteyenler bu yönde seçimini yapabilir. Akabinde de filmlerin üzerine tıklayarak izlemeye başlamaları uzun sürmeyecektir. 

Exit mobile version