En düşük faiz oranıyla kredi veren bankadan bayrama özel ihtiyaç kredisi kampanyası!

ONB Finansbank en düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi vermeye devam ediyor. Finansbank her yıl olduğu gibi 2021 yılı Ramazan bayramı içinde yeni kredi kampanyası başlattı. Yüzde 1,44’den başlaya faiz oranları ile 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor. Peki, ONB Finansbank ihtiyaç kredisi almak için başvuru nasıl yapılır? 36 Ay vadeli nakit kredi için aylık ödemeleri ne kadar? İşte, bayrama özel nakit kredi kampanyası detayları…

KREDİ ÖZELLİKLERİ

Kampanya 1 – 36 ay vadelerde geçerlidir. Örnek hesaplama 36 ay vadede 15.000,00 TL’lik ihtiyaç kredisi için geçerli olup Faiz Oranı aylık %1,44, Kredi Tahsis Ücreti(BSMV dahil) 78,75 TL, Yıllık Toplam Maliyet Oranı %23,2917’dir. Yıllık toplam maliyet oranına kredi için tahsil edilen tüm faiz, kredi tahsis ücreti, vergiler dahildir. Sigorta prim tutarı hariç tutulmuştur.

Kredi koşulları müşteri özelinde değişkenlik gösterebilir. Bankamız ihtiyaç kredilerinde kredi tahsis koşulu olarak hayat sigortası talep etmektedir. QNB Finansbank başvuruları serbestçe değerlendirme hakkına sahiptir.

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Faiz oranları müşterinin başvuru skoruna göre değişiklik göstermektedir. Örnek maliyet tablosu aşağıdaki gibidir.

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı  Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.

Kredi başvurunuzu dakikalar içerisinde Türkiye’ nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO aracılığıyla yapmak için mobil uygulamamızı buradan tıklayabilirsiniz.

TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilirsiniz.

İnternet ve Cep Şubesi üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir. Farklı kullanım amaçlarına yönelik kredi çeşitleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz.

Hemen online kredi başvurusunda bulunmak için BURAYA TIKLAYINIZ

 

 

Exit mobile version