EkonomiGündem

En düşük maaş 22 bin TL olacak: Duyuru yapıldı!

Asgari ücrete gelen zammın ardından gözler diğer maaşlara çevrildi. Memur ve emekli maaşları da merak konusu oldu. En düşük memur maaşının 22 bin TL olacağı belirtilirken, memur ve emekli maaş zammının temmuz ayında Meclis’ten geçeceği bildirildi.

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 22 BİN TL OLACAK

Memur ve emekli maaşlarının ne kadar olacağı merak ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve emekli maaş zammına ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Işıkhan, memur ve emeklim maaşının temmuz ayında Meclis’ten geçeceğini, en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam konusunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bununla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığı’yla iş birliği halinde çalıştıklarını belirten Işıkhan, memur ve emekli maaş zammının temmuz ayında Meclis’ten geçeceğini söyledi.

En düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını aktaran Işıkhan, torba yasayla paydaşları memnun edecek bir sonuca ulaşmak olduğunu, bununla ilgili çalışmaların sürdüğünü kaydetti.