En İşlek Caddede Dükkan Bu Fiyata Sadece Vakıfbank’tan Alınır: 49 Bin 500 TL’yi Vakıfbank’a Yatıran Kazanıyor…

Türkiye’de son dönemlerin en çok tercih edilen gayrimenkul alım yöntemi olan icralık veya ipotekli satışlar, vatandaşlar ile buluşturulmaya devam ediyor. Kendi bünyesine ipotek yoluyla devrettiği dükkanları temmuz ayı için satışa hazırlayan bankalardan biri olan Vakıfbank ise, İzmir’in en güzel ve işlek caddelerinden iki ayrı dükkanı vatandaşlar ile buluşturuyor.

Vakıfbank Sadece Konut Değil; İşyeri, Arsa ve Araç Satışı da Gerçekleştiriyor

İpotek usulü ile bünyesine dahil ettiği pek çok taşınmak mülk ile malı e-İhale sistemi ile satışa sunan Vakıfbank sadece mesken tipi konut değil, aynı zamanda işyeri, araç ve arsa satışa da gerçekleştiriyor. Her ilde satışlarına devam eden Vakıfbank, satılık ipotekli ürünlerinin listesini ay başında güncelliyor. Temmuz ayının ipotekli satış listesini de güncellemiş olan Vakıfbank, bu ay İzmir ilinde satış fiyatı açısından kelepir olarak nitelendirilebilecek iki ayrı işyeri satışa sunuyor. İşyerlerinden birini Karabağlar ilçesinde satışa sunan Vakıfbank, diğerini ise, İzmir’in merkez ilçesi olan Konak’tan satışa çıkarıyor.

Vakıfbank’tan Uygun Fiyatlı İki Ayrı Dükkan

Vakıfbank’tan satılık dükkan almak isteyen vatandaşların alımlarını İzmir’den gerçekleştirmesi üzerine iki ayrı seçeneği bulunuyor. Bu seçenek kapsamında ilk satışını İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Cennetoğlu mahallesinde gerçekleştiren Vakıfbank, bu bölgedeki 65 metrekarelik dükkanı 495 bin TL ihale başlangıç bedeli ile satışa çıkarmış bulunuyor. Bu kapsamda ihaleye katılmak isteyen vatandaşların 49 bin 500 TL ihale katılım bedelini bankası aracılığıyla yatırmasını talep eden Vakıfbank, aynı ilde başka bir işyeri daha satışa sunmuş bulunuyor. İzmir’de dört ofisi aynı anda satışa çıkaran Vakıfbank, İzmir ilinin Konak ilçesinin İsmet Kaptan mahallesinde yer alan 386 metrekarelik ofislerin tamamı için 4 milyon 600 bin TL ihale başlangıç bedeli belirlemiş bulunuyor. Bu ihaleye katılmak isteyen vatandaşların yatırması gereken miktar ise 460 bin TL olarak hesaplanıyor.

Exit mobile version